Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem akar senki se...

Miért nem akar senki se ismerkedni velem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy az emberek kerülnek engem, az egész megyében nincsenek barátaim és nem is tudok találni, hiába próbálkozok bármilyen felületen, levegőnek néznek, nem írnak vissza sehol se, még helyeket se tudok ahol ismerkedhetnék mert még azokra a kérdéseimre se kapok választ, hogy hol tudnék ismerkedni. Nem tudom, hogy én csinálok valamit rosszul vagy az emberek lettek ennyire zárkózottak.
2023. szept. 22. 19:23
 1/5 anonim válasza:
Hát is-is. Keress érdeklődésikörödben vagy ha van hobbyd akkor ott tudnál. A lényeg h legyen vmi közös indulási alap. :) eddig hogy probalkoztal? Korod mennyi? Túl fiatal vagy lehet?
2023. szept. 22. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok mint te... ha gondolod nyugodtan írj privátban. Hátha esetleg barátok leszünk!
2023. szept. 22. 19:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam közös érdeklődés alapján de nem igazán jön össze. Fiatal se vagyok, 31 éves és férfi. Az még kimaradt, hogy főleg olyan embereket keresek akikkel gyakrabban tudnék személyesen is találkozni, nekem a személyes baráti kapcsolat az ami hiányzik
2023. szept. 22. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz snapszerozni, és nem laksz bitangmessze komáromtól...
2023. szept. 22. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egész országban nincsenek barátaim, nem csak a megyében, pedig az egész országot járom a munkám miatt.
2023. nov. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!