Miért nem indítanak egy olyan celebrandi műsort,ahol ismert nők átlagos kinézetű,keveset kereső de szorgalmas férfiakkal randiznak?
Figyelt kérdés
Pékekkel,cukrászokkal,targoncásokkal,árufeltöltőkkel,vasutasokkal,villamyszerelőkkel.Nem jobban nézne ki mint a gazdag a gazdaggal randija?2023. szept. 21. 11:18
21/30 A kérdező kommentje:
19 nem értek veled egyet teljesen én például jobban szerettem a régi szerencsekereket aholci vil emberek játszottak és nem jópofiztak kényszeresen
2023. szept. 21. 11:58
22/30 anonim válasza:
A gazdagnak van ideje meg pénze bohóckodni, a melósnak nincs.
Ráadásul utána sehová se vennék fel dolgozni...
23/30 anonim válasza:
Amíg te is csak az ismert, szép, tökéletesre plasztikázott nőkre recskázol, addig pasikból sem az átlagosakat fogják szerepeltetni.
25/30 anonim válasza:
Minek? Nincs még elég szennyműsor?
26/30 A kérdező kommentje:
23 tévedsz mert ki szoktam verni takarító nőkre is.
2023. szept. 21. 12:45
27/30 anonim válasza:
Semmi értelme nem lenne, hiszen ezek az emberek más körökben mozognak, más életstílust követnek. Nem működne a kapcsolat és nem azért, mert bármelyik nő anyagias lenne.
28/30 anonim válasza:
ha nem is pont celebcsajok, de "cicababák" költöznek be kiszavaszós házba kockákkal. Youtube-on fent van sok évad, eredeti, ausztál és uk verziók: The Beauty and the Geek
29/30 anonim válasza:
Valovailagba is csak prostik meg sittesek vannak
30/30 anonim válasza:
Miért nem csinálnak olyan műsort, amiben a politikusok élnek bezárva minimálbérből? Ilyen túlélő show lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!