Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Depressziós vagyok?

Jázminhollosi kérdése:

Depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
Veletek volt már olyan h "minden rendben" volt az életetekkel. Pl: Egészséges vagy, vannak barátaid, van pénzed stb de mégsem érzed magad boldognak. Egyszerűen csak nem akarok élni és nem akarok érezni semmit. És már érzem a fájdalmat. a hasamban a torkomban a fejemben. MINDENHOL OTT VAN. Ja és nem vagyok őrült:<<

2023. szept. 7. 20:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki aut mondja hogy nincs olyan,hogy depresszio az levyen csak egy hétig benne. Főleg egy bipoláris zavarban ami ellen semmit nem tudsz tenni
2023. szept. 10. 07:15
 12/19 anonim ***** válasza:
22%

Igen,ma már divat a mentális betegség.

Milyen érdekes hogy ma már mindenkinek van valami.

Jajj mer eddig nem ismertük meg minden...

Nyilvánvaló...

Persze,szedje mindenki a nyugtatót mert abban van a bevétel...

Energiaital mellé adj a kisbabának még egy marék hangulatjavítót,meg nyugtatót...

Mer különben sosem lesz egészséges mentálisan.

Hidd el magadról hogy bajod van,a szervezeted majd igazodik hozzá...

Mer valaki azt mondta akit nem is ismersz...

Aztán kitudja hogy ki az,de az.

Beetetett átlagos kis droid robotok.

2023. szept. 10. 08:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

12

Igen divat, de nem a bipolaris, major depresszio (a major vagy klinikai dep. ugyanaz, a depresszio szo onmagaban egy hangulatra utal nem betegsegre ezt fogd fel igy amikor valaki azt mondja hogy "depresszios vagyok mert nem kaptam turorudit a boltban!!!" na ez tenyleg divat), skizofrenia... jo is lenne mindenki kataton vagy hebefren skizofrennek allitana be magat.

A divat foteldiagnozis ma inkabb a: generalizalt szorongas, panikroham, ADHD.

2023. szept. 10. 09:01
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

Megint egy kitalált betegség nevét írtad le.

OCD nem vagy véletlenül?

Ez is kamu.

El kell adni a gyógyszert....

2023. szept. 10. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Sok barom nem érti meg pl a bipolárisat nem lehet kezelni.ok nélkül jön a depresszio. Csak 3 napig lennének benne. Dolgozni se tudnának.
2023. szept. 10. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért mivel jár?
2023. szept. 10. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon durva depresszioval ami ok nélkül jön hirtelen.
2023. szept. 11. 05:03
 18/19 Johnny8211 válasza:
Ez az egész informació kevès ahhoz szerintem ahhoz hogy èrdemben lehessen válaszolni rá! Pl mennyi idős vagy? Fèrfi, nő? Van-e családod...
2023. szept. 17. 15:46
 19/19 anonim ***** válasza:

#6 Gondolom, szerinted a szívritmuszavar is a marketing által kitalált hazugság.

Az agy is egy szerv, aminek ugyanúgy lehetnek működési zavari például ha nincs elég neurontranszmitter, ami miatt kialakul a depresszió.

2023. okt. 16. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!