Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos társaim! Ti is...

Magányos társaim! Ti is vesztek magatoknak ajándékokat pl. karácsonyra, szülinapra, vagy csak úgy?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit éreztek ilyenkor? Én mindig olyasmit veszek, amire vágyom, vagy amit jól tudok használni, szóval örülök neki. Viszont ezzel az önajándékozással mindig felerősödik bennem a magány érzése is, mert senki más nem gondol rám, csak én magamra.

2023. aug. 30. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én az önjutalmazásban, az önkényeztetésben hiszek!

Így is elég sok 💩-t kell kiállni nap mint nap!

2023. aug. 31. 12:01
 12/21 Szolovjov ***** válasza:
100%
Én spontán veszek magamnak dolgokat. Múltkor egy motorozható gumicsónakot. Pár napja sétarepültem.
2023. aug. 31. 12:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszek az üres alkalmas ajándékozásban.

Önmagamat nem tudom meglepni, mert számítok rá.

Sajnálom, hogy nem segíthetek, főleg a kínodat sajnálom. Én magányos vagyok, de nem szenvedek miatta igazán. Kívánom ezt neked is.

Csak úgy veszek magamnak dolgokat, de ez mindenkire igaz szerintem. Amikor meglátok valamit, és jaj hát ez kell, akkor se jut eszembe, hogy ha nem lennék magányban, akkor valaki ezt már látta volna és megvette volna nekem, csak örülök, hogy én megtaláltam magamnak.

2023. aug. 31. 12:38
 14/21 anonim ***** válasza:
#13 De ha ezt önjutalmazásnak fogod fel, egészen más a helyzet. De az is önjutalmazás, amikor megdicséred magad valamiért. Igen, én ügyes voltam ezért és ezért! Sokkal jobb, mint lehúzni magad, azt naponta megtesszük 10.000-szer.
2023. aug. 31. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem vagyok magányos, van férjem meg két kisgyerekem.

Meg szoktam lepni magam születésnapomra olyanokkal, amiket amúgy nem veszek meg magamnak csak úgy.

Pl masszsázs, arckezelés, szóval inkább szolgáltatás, mint tárgyi dolog.

2023. szept. 1. 09:28
 16/21 anonim ***** válasza:
25%

15-ös!

A meglepetés kizárólag azt jelenti, hogy az ajándékozott nem tudja, hogy kap valamit, vagy, tudja, hogy kap, de nem tudja, hogy mit. Ha tudja, akkor nem meglepetés, csak ajándék.

Te nem megleped magad, hanem veszel magadnak olyan dolgokat, amit máskor nem vennél. Vagy Alzheimeres vagy és mire kijössz az üzletből, elfelejted mit vettél.

2023. szept. 1. 12:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok magányos, de szoktam ajándékot venni magamnak. Általában parfümöt vagy ékszert veszek.
2023. szept. 7. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
54%
én prostit fizetek magamnak szerencsére nem vagyok egy rohadék ez miatt legalább is többen ezt mondják és a nők is.
2023. szept. 11. 11:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam igen, általában előre, eldugom, aztán a napján előveszem. Vagy volt már, hogy karácsonyra rendeltem valamit és a fa alatt nyitottam ki. Ruhát, könyvet szoktam venni ajándékba magamnak meg színházjegyeket. Ha a munkában egy nehéz időszakon sikerrel túl vagyok, akkor 1db ruhaneműt veszek a határidő napján. Volt, hogy képeslapot vettem magamnak.
2023. szept. 17. 13:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
barátkozzunk 19 ha odáig el jutunk küldhetnénk a másiknak valamit valami kis dolgot akár e-mag easyboxba vagy ha közel vagyunk egymáshoz akkor személyesen.
2023. szept. 17. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!