Szerintetek jó ötlet nyár helyett szeptemberben (hétközben) menni a strandra?
Tavaly is így csináltam. A városomban mennék biciklivel oda.
Azért mennék nem nyáron hanem szeptemberben mert akkor a gyerekek iskolában vannak, a felnőttek dolgoznak.
Reggel indulnék.
Egy kellemes nyári időjárásban szeptember elején valamikor.
Tavaly is milyen kihaltság volt, csak röhögtem rajta.
Hogyne!
Amikor a kisfiam a nagycsoportot kezdte, tudtuk, hogy utoljára mehetünk akkor nyaralni, amikor akarunk (mert ugye az iskolába járás kötelező). Ki is használtuk és szeptember első hétvégéje után mentünk haza a Balatonról.
A hétvégén persze megtelt a strand, mert kiváló idő volt (28-29 fok napközben, és kellemes, száraz idő, nem ilyen fülledtség, mint most), de előtte-utána mintha kibéreltük volna magunknak a strandot, annyira nem volt más, pláne délelőttönként. És az idő abszolút alkalmas volt strandolásra.
Egy korábbi évben meg kitaláltam, hogy egy népszerű kiránduló-útvonalra szept. 1-jén menjünk el. Nos, rajtunk kívül csak a szemetet szedő munkások jártak arra. Őszi és tavaszi hétvégéken pedig szinte zsúfoltság van ezen a turista-útvonalon.
Szóval igen, használd ki, hogy te nem vagy kötve az iskolai szünethez, sem a hétvégéhez, és menj ilyenkor azokra a helyekre, amik máskor zsúfoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!