Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak nekem kezd egyre értelmet...

Csak nekem kezd egyre értelmetlenebb lenni az élet?

Figyelt kérdés

Úgy értem az értelem kezd lefoszlani mindenféle szinten a valóságról.

Már egy rendes világvégére se futja... Vége a kovidnak, az ukrán orosz háború is kezd elülni bár Amerikában (USA) most van egy új gomás fertőzés ami terjed és állítólag halálos. De szerintem ebből nem lesz semmi.

Miért nem futja egy normális világvégére sem?

Valláos-ezoterikus körökben azt hallani hogy korszakváltás vagy a végső idők vannak. MÉGSEM TÖRTÉNIK SEMMI. Itthon minden egyre szrabb a külföld meg elhúz mellettünk. Fényévekre. és NEM TÖRTÉNIK SEMMI.

Annyira kiábrándultam mindenből.Tényleg mindenből. Ott kezdődött a baj, hogy hobbim az olvasás és túl sokat olvastam, rendszereztem az információkat. És arra jutottam semminek semmi értelme. Mármint: Jézus visszajön, és akkor mi van? Vagy kiderül vannak e földönkívüliek és akkor mi van? Vagy élünk a lelkünk él a halál után, akkor mi van? SEMMI!

Menthetetlennek érzem az embert. sokan megpróbálták Jézus, Mohammed, Buddha, Konfuciusz, stb. És mindegyiket félremagyarázták átírták, átértelmezték stb. Meg egyébként is: átadták az üzeneteiket és történt valami is? Mert szerintem semmi nem történt. Semmi. Az ember maradt ugyan olyan mint volt.

Nem tudom milyen volt a többi kor, vagy korszak. De ez olyan semmilyen. Főleg itt, Magyarországon. Jó eséllyel is itt az ember csak vegetál. Mindent a pénz mozgat ezen a világon meg a hatalom. Mikor ezt megértettem nagyon elkeseredtem.

Lehet más úgy érzi van az életének értelme. Jézus, Mohamed átformálták a világot. Vagy az új generációs tanítók, spiritiszták médiumok.

De én? Én nem találom a helyem ebben az életben. Munkanélküli vagyok, nem tudok elhelyezkedni. Mindent a bevándorlók és a gépek fognak csinálni a mestersége intelligenciával. Még itt Magyarországon is. Egyre elkeseredettebb vagyok. Nem látok innen kiutat. (Magyarország romokban, oktatás kórházak stb.). Nagyon kiégett vagyok és elegem van mindenből.

Sokan azt hiszik rólam hogy nem csinálok semmit. Pedig 0/24 ezeken gondolkodom. Azért nem csinálok semmit mert nem látom értelmét a csinálásnak: diszkó, programok, utazás. Ráadásul mind pénzbe kerül. Ezen a világon minden a pénz körül forog, erre vagyunk ráállva.

Annyira kiábrándultan üres ez a világ. Semmilyen. Se eleje se vége. semmi értelme. Minden unottá megszokottá válik egy idő után. Én így, 27 évesen azt látom semmi értelme ennek az életnek. Így biztos nincs.

2023. aug. 1. 16:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
24%
Pasizz be
2023. aug. 1. 16:31
 2/34 anonim ***** válasza:
96%
Depressziónak tűnik, beszélhetnél egy szakemberrel. Addig is amíg nincs melód, találj valami önkéntes segítő munkát, pl. idősek körül. Ha látod, hogy mások milyen elesettek, jobban fogod értékelni a saját életed. Jobbulást kívánok.
2023. aug. 1. 16:34
 3/34 anonim ***** válasza:
33%

Azért akarsz világvégét mert szar az életed?

Kérj beutalót a körzeti pszichológushoz.

2023. aug. 1. 16:35
 4/34 anonim ***** válasza:
73%
Értelmetlen hülyeség az egész,Mikor lesz már végre vége ennek az egésznek,Minden nap fel kell kelnem erre a baromságra unom már.
2023. aug. 1. 16:39
 5/34 A kérdező kommentje:
Nem értitek? Ez így amit kapitalizmusnak, (És vele együtt demokráciának, liberalizmusnak ) nevezünk nem mehet tovább. Túlterjeszkedett. Felzabált mindent. (Nem demokrácia és liberalizmus ellenes vagyok csak tényt állapítok meg.)
2023. aug. 1. 16:41
 6/34 anonim ***** válasza:
24%

A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Ha szar az életed arról egyedül csak te tehetsz.

Nekem happy minden, vannak terveim és céljaim. Magammal foglalkozom és csak nagyon minimálisan a külvilággal. Talán ezért is vagyok olyan sikeres és boldog.

2023. aug. 1. 16:44
 7/34 anonim ***** válasza:
61%
Jobb ha kezdesz magaddal valamit, mert be fogsz kattanni totálisan.
2023. aug. 1. 16:45
 8/34 anonim ***** válasza:
0%

#5 A kapitalizmus egy gazdasági forma, a demokrácia meg államforma, a liberalizmus ideológiai forma. A kapitalizmus alapvetően nem rossz, a pénzügyileg analfabéta vagy életből felmentett emberek kínlódnak benne.

Azért látod szarnak, mert jelenleg sikertelen vagy.

2023. aug. 1. 16:47
 9/34 A kérdező kommentje:

Az hogy foglalkozz magaddal az bizony: "struccpolitika".

Én nem hiszem el hogy másnak nincs elege az üres és szürke munkanapokból, a melóból ami kifacsar, az elértéktelenedő pénzből, a hazug és korrupt politikusokból. Nektek ez jó? Miért féltek szembenézni azzal, hogy mindennek a legmélyén az üresség és értelmetlenség van. Még akkor is ha vannak ufók, ha van túlvilág. Akkor is. Totál értelmetlen az egész.

2023. aug. 1. 16:49
 10/34 A kérdező kommentje:

#5 A kapitalizmus egy gazdasági forma, a demokrácia meg államforma, a liberalizmus ideológiai forma. A kapitalizmus alapvetően nem rossz, a pénzügyileg analfabéta vagy életből felmentett emberek kínlódnak benne.

Azért látod szarnak, mert jelenleg sikertelen vagy.

De a kapitalizmus rossz. Persze akinek pénze van persze hogy azt mondja hogy jó. De mindig terjeszkednie kell, újabb megye, ország, földrész, Még több és még több. És már így is kimerítettük a bolygónkat. A felhalmozással és a vele együtt járó szemeteléssel tönkretesszük.

2023. aug. 1. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!