Érzi még valaki úgy, hogy itt él sok-sok magányos ember, egymásról nem is tudunk, szenvedünk, és mégse tudunk semmit tenni?
"szenvedünk, és mégse tudunk semmit tenni?"
Már miért ne tudnál valamit tenni?!
Amíg így gondolkodsz, addig nem is lesz jobb.....
Én min.20 évig kerestem az igazit és tudod, hogy hány meg hány pofont, fájdalmat, csalódást kaptam ez idő alatt?!
Ha már a legelsőnél feladod, vagy el sem kezded, akkor a vágy nem elég, mert csak a tett hozhat eredményt..
"egyedül még mindig jobb mint megbántva"
De a legrosszabb egyedül és megbántva...
Nyugi: sok ember hiába van kapcsolatban, mégis társas magányban élnek.
"Az emberek nagytöbbsége teljes kétségbeesésében élik le az életüket".
"Úgy értem, akik nem társasági emberek, hanem csak egy hasonlóra vágynak."
Kicsit off, de én azt látom, hogy a magányos emberek nem hasonló magányos "elcseszett" emberre vágynak, hanem arra, hogy ők is normálisak legyenek, normális barátokkal, kapcsolatokkal.
Igen a 6ossal egyetértek.
Én is ilyen magamnak való vagyok, hiányzik néha hogy legyenek barátaim de sosem passzolok igazán sehova. Ez nem jelenti hogy nem hívnak ide-oda, vagy hogy nem állok szóba senkivel. Mégsem tudok őszinte, mély, tartós baráti kapcsolatot kialakítani senkivel. És ebben én is vastagon hibás vagyok, mert sokszor nehezemre esik elmenni, válaszolni, előadni hogy van kedvem, mosolyogni a baromságokra amikkel nem értek egyet. Egyszerűen végletekig elfáraszt,és emiatt nem is nagyon akarom. Amint megérzem ezt rögtön távolodni kezdek mert már nem esik jól.
Párkapcsolatom él és virul már 10+ éve.
A dolgok nem fekete fehérek. Nem csak az van aki otthon ül a sarokban és siránkozik hogy magányos hanem emberek között is lehet az az ember.
A másik hogy két siránkozó ember nem gyakran ad ki egy jó társalgást, pláne ha nincs bennük semmi közös. Rám itt már írtak barátkozás jelleggel és katasztrófa volt.
nekem fura mintha csak en lennék egyedul meg akinek valakivel konnyebb lenne pl egyutt venni házat, vagy 2 erő kéne az egészbez.
A kornyezetemben mindenkinek van párja akinek nincs, annak meg szülei rokonai, pár nyugdijas neni, pár egyedülélő igenytelen férfi(alkoholisták vagy drogosak vagy összeaszott munkások), ezeken kivul en senkit nem látok aki egyedul küzdene mint en es hozzám hasonlo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!