Egyedül ciki moziba járni?
A hétvégén lesz egy film premier, de nincs senki a családban és baráti körömben akit érdekelne.
Arra gondoltam amikor alább hagy az őrület mondjuk egy hét után foglaltatok egy solo helyet a helyi kisvárosi moziban.
Nagyon ki fognak nézni, hogy egyedül fogok beülni a terembe?
Dehogy ciki! En bulizni is elugrok egyedul. Oda megyek ,ahovakedvem van es nem erdekel,ha epp nem er ra senki velem jonni :D Nem hagyom,h ilyen aprosagok korlatozzanak. :D
Mindenhova menj el,ami erdekel.
N
Én is egyedül tervezem nézni, mivel a párom nem akarja eredeti nyelven megnézni, csak magyar szinkronnal. :/
Anyukám meg nem tud angolul xD..
Hidd el nem ciki!
Sztem lány vagy, a nőkben történelmileg van egy berögzülés, h csak kísérővel mehetnek bárhová is. Nyilván ez a 18. vagy 19. században így is volt. De hagyjuk már a múltat, vekőzd le, ez a 21. század!
máshonnan nézve - a saját példámból kiindulva - vszínű félénk természetű ember vagy, ezért érzed úgy h ez a dolog gáz. Ezzel én is így voltam sokáig, de már eljutottam odáig h bulizni is egyedül megyek, és kurvára élvezem! és nem hazudok!:)
Ááá, dehogy ciki, tiszta gáz! 🤣
Ugyan már, menjél nyugodtan, lehet pont ott ismersz meg valakit! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!