Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem voltam sehol 3 éve... Ti?...

Nem voltam sehol 3 éve... Ti? nem esik rosszul nektek látni hogy XY adria, másik Spanyolország, a harmadikként Amalfi egy hét? Van aki nyaranta 3x is megy..

Figyelt kérdés

Nem esik rosszul nektek látva hogy körülöttetek utaznak itt a nyár: Adria vitorlázás, Mallorca, tengerpart, Olaszország Bari egy hét stb.?!

Én itthon vagyok, egy két napos utat szeretnék hónapok óta, kb 300euro egy ejszaka szállással, repülővel Milánó, de csak álom marad mert 16e forint van a bankszámlámon augusztus 10-ig. Ezt is csak az eladott vinted bevetelemből, mert a fizumból már 0ft van (232e ft nettó mindennel együtt)

(Nem cigizem, nem sportolok, nem iszom, nincs kocsim, csak vinted ruhát veszek havi egyszer)

2023. júl. 19. 04:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:

Saját áramfogyasztás? Hogyhogy?

Úgy, hogy a lámpa nem világít ingyen! Az elektromos eszközök is árammal mennek..! Üdv a Földön! :)

2023. júl. 20. 16:10
 62/77 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én sem értem a saját áramfogyasztást. A rezsi a víz, fűtés, áramfogyasztás és ilyesmi költségeket tartalmazza, te meg írtad, hogy a rezsi 40.000, meg még saját áramfogyasztás.

Végülis ez lényegtelen a kérdésed szempontjából, de mostmár én is kíváncsi vagyok

2023. júl. 20. 16:47
 63/77 anonim ***** válasza:
100%

Látod kérdező, nemcsak én nem értem, hanem más se..🤔🤦

Rezsi=víz, áram, közösköltség, gáz

Plusz a net.

2023. júl. 20. 17:29
 64/77 anonim ***** válasza:
100%

Ui. Nekem ez a rezsiköltségek mindennel együtt kb. 25 ezer forint egy hónapban. (Közösköltség (ebben ugye a víz benne van); gáz; áram; net)

Még egyszer kérdezem, kertes házban élsz és tényleg szükséged van arra a magenta 12 ezres csomagra?

2023. júl. 20. 17:36
 65/77 anonim ***** válasza:
77%

De miért filléres szarságokért piszkáljátok? Nem a nyamvadt magenta díjcsomag meg rezsiszámla miatt csóró és nem jut el sehova, hanem mert borzasztóan keres.

Én nem nézek árakat. Nem érdekel a leárazott csirkefarhát, meg az 1000 forinttal olcsóbb subscription, és most is kihűti a lakásom a klíma, mégis kb. 2.5 millióért utaztam már idén. Nem a fillérbaszással jutsz előre. Esküszöm egy óra alatt többet keresek, mintha az összes költségemet átgondoltan kezelném. Foglalkozzatok olyannal aminek van gazdasági ereje, vagy irány külföld. Ez a vegetáló fillérbaszás, a sparban az ötforintosok számolgatásával nagyon nem működő életstratégia.

2023. júl. 20. 17:42
 66/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem én sírok és irigykedem itt, hogy jaj én szerencsétlen nem tudok elmenni nyaralni, más meg igen..brühühü..

Én meg idén voltam Dominikán áprilisban nyaralni. Igaz, az én utazásom nem 2 és fél millióba került, mint a tiéd, de mindegy.

És a kérdező tőlem csak kb. 38 ezerrel keres kevesebbet, igaz én a párommal élek együtt hitelmentes saját lakásában.

És mivel a kérdező kevesebbet keres, fejleszteni magát, tehát jövedelmezőbb szakmát tanulni nem akar, pluszmunkát nem akar vállalni, ezért ha valamit akar, akkor tegyen érte, áldozzon érte és ott spóroljon, ahol tud.

2023. júl. 20. 17:52
 67/77 A kérdező kommentje:

Ahol én lakom (társasház) az alap a közös költség:

A szemétszállítást, a takarítást, a kertészeti munkákat (a ház körül), a közös terek áramköltségét, liftkarbantartást tartalmazza.

Ehhez jön + a használt vizet szintén a közös képviselet számlázza, + gáz (fűtés és melegvízhez tartozó vízfelmelegítési díj) szintén a közös képviselet számlázza saját áron.

Ez így 38-42e attól függően, hogy milyen évszak van.

A netem korlátlan (de nem korlátlan hívás) mobil net +gigaerős otthoni kábeles net, utóbbi a munkámhoz szükséges. Igen, szükséges, követelmény. Nem, nem fizeti a cég.

2023. júl. 20. 19:12
 68/77 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező! Ne menj bele ebbe a filléres elszámolásba, senkinek semmi köze hozzá, ez úgyis csak arra jó sokaknak, hogy minden kiadásodba belekössenek.

A gond inkább az, hogy irigy vagy azokra, akik jobban élnek nálad.

Vagy törődj bele, hogy neked erre nem telik és foglald el magad kevés pénzből értelmesen, vagy próbálj annyi jövedelmet szerezni, amivel tudsz kedvedre utazgatni.

2023. júl. 20. 21:30
 69/77 anonim ***** válasza:
76%

"Ne menj bele ebbe a filléres elszámolásba, senkinek semmi köze hozzá"

Én pl csak kíváncsi voltam, hogy mi az a saját áramfogyasztás a rezsin kívül. Nem elszámoltatás, csak érdekes volt, azért kérdeztem.

Másrészt tételezzük fel, hogy legtöbben csak jóindulatból érdeklődnek, megpróbálnak tanácsot adni.

2023. júl. 20. 21:38
 70/77 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező írt ki kérdést. Csak úgy lehet segíteni valakinek, ha nagyon pontosan ismerjük a részleteket is, hisz tudjuk, mindig a részletekben rejlik az ördög.

Nem lehet úgy tanácsot adni ilyen esetben se, ha csak az önsajnáltatós részét ismerjük. Ilyenkor igenis jó ha tudjuk a "filléres" részleteket is. Hisz az ilyen "filléres" részeken lehet nála elkezdeni a spórolást, ha egyáltalán az a célja és álma a kérdezőnek, hogy eljusson X helyre.

2023. júl. 21. 05:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!