Külföldön élők, hogyan bírkóztok az egyedülléttel, önállósággal?
Hát én nem jol. Lettek haverok bulik körülöttem meg akik hasist szivnak,meg autobaleset, meg problémák miatt rendőrség is,teljesen elszaladt velem a ló csak mert ki voltam bukva hogy a melo mellett életem sincs.
Ilyeneket a legkönnyebb összeszedni kb 30-50 haverom lesz pár nap alatt nő létemre. Minden ilyen banda bevesz.
Vadulás lazaság van ami kell, meg veszélyes is nem kicsit.
Én nem tudok egyedül normálisan élni csak itthon.
20 évesen a legkönnyebb ismerkedni! Később, amikor már mindenkinek megvan a saját, régi baráti köre meg családja és nem jár ismerkedni, akkor lesz nehéz. Most még használd ki a lehetőséget és járj el mindenféle helyekre ahol fiatalok vannak. Nem kell szórakozóhelyekre ha az nem a te stílusod, biztosan van valami hobbid amit szeretsz csinálni és mások is szeretik. Ezek az emberek általában összejárnak.
Ne azon gondolkozz, hogy mikor lesz jobb az egyedüllét, hanem hogy mit tegyél ellene.
Nagyon okos vagy, h a szemelyisegfejlodest emeled ki, ez nagyon szimpi nekem.
En tobb, mint 15 eve elek kulfoldon, nokent, egyedul.
Nekem elegge nehez volt induloban, olyan szinten voltam serult, tobb okbol kifolyolag.
Nagyon sokat sirtam, de sosem gondoltam arra, h hazamegyek, feladom.
Nagyon onallo, nagyon fuggetlen lettem. Megertobb lettem a vilaggal szemben, rajottem, h nem csak az lehet a jo, ahogy en gondolkodom. Eszrevettem, h milyen szines a vilag, mennyi kulonbozo ember van. Empatiat, turelmet, tanultam, mondjuk azt meg kell.🤪
Amikor lattam, h eros pasik buknak ki, orulnek meg, szo szerint es mennek haza...
Nagyon buszke vagyok magamra, h minden nehezseg ellenere kitartottam, megcsinaltam. Kemeny lettem, a szo jo ertelmeben.
Nem adtam fel soha, itt vagyok. Sok sikert kivanok az utadon👍
En egy lanyhoz koltoztem ki, osszehazasodtunk es itt kezdtuk meg a kozos eletunket. Viszont a mai napig nincs kint egyetlen egy baratom sem. A parom nem baratkozik senkivel, szoval az sem jatszik hogy az o barati korevel logjak en is.
A helyiek nem annyira baratkozosak, inkabb ismersettsegeket lehet kialakiatani, baratsagokat nagyon nehezen.
Amugy onallo tudok lenni ha kell. Minden ugyet el tudtam intezni tolmacs es segitseg nelkul. Bankszamla nyitas, jogsi, allas, lakashitel, ingatlanugynok, autovasarlas, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!