Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit veszítettél (ill. nyertél,...

Mit veszítettél (ill. nyertél, ha van ilyen)?

Figyelt kérdés

Változott az életed a magány irányába, mert nem vagy beoltva? Mit tettél / teszel / tehetsz ellene?

Veszítettél kapcsolatokat emiatt?

Csak olyanok válaszát várom, akik nem vettek fel egy holtást sem és van mit a kérdés keretein belül megosztaniuk.

2023. júl. 13. 16:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Amikor baba voltam, akaratom ellenére kaptam egy csomó oltást. Szerintem itt mindenki így van vele.

Semmi sem változott az életemben.

2023. júl. 13. 19:51
 12/16 A kérdező kommentje:
11 Köszönjük, Emese.
2023. júl. 13. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
25%
11. Az nem egészen ugyanaz az oltás.
2023. júl. 14. 00:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel előtte is extrém introvertált voltam, így kb ez az egész vírus dolog semennyire nem érintett, az összes úgymond dolog amit érzékeltem belőle, hogy mikor párszor tömegközlekedéssel utaztam akkor maszkozni kellett, bár aztán ahogy elment a kalauz húzta le úgy is mindenki.
2023. júl. 14. 01:51
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

"Egyébként pedig ez a Covid-hiszti már rég lejárt lemez.."

Hát szerintem meg azt a diktatórikus jogtiprást, ami akkoriban ment, nem szabad ilyen egyszerűen elintézni és elfelejteni.

2023. júl. 16. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:
23%

"Amikor baba voltam, akaratom ellenére kaptam egy csomó oltást."

Ja, csak azok nem kísérleti stádiumban voltak, és olyan betegségek ellen védenek, amik korábban tényleg komoly járványokat okoztak - ellentétben a coviddal.

2023. júl. 16. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!