Mit veszítettél (ill. nyertél, ha van ilyen)?
Figyelt kérdés
Változott az életed a magány irányába, mert nem vagy beoltva? Mit tettél / teszel / tehetsz ellene?
Veszítettél kapcsolatokat emiatt?
Csak olyanok válaszát várom, akik nem vettek fel egy holtást sem és van mit a kérdés keretein belül megosztaniuk.
2023. júl. 13. 16:09
1/16 anonim válasza:
Nem változott semmi. Értelmes ember nem tesz különbséget oltott és oltatlan között, mert magánügy, hogy ki oltott és ki nem.
Egyébként pedig ez a Covid-hiszti már rég lejárt lemez..🙄
3/16 anonim válasza:
Amikor még aktuális volt akkor sem tudtam senkiről, hogy oltott vagy oltatlan, legalábbis én nem kérdeztem -ha mondta magától, akkor mondta, nem kommentáltam - mert nem volt szándékomban senkit téríteni. Mára meg már pláne nem tudom, mert egy-két zakkantat leszámítva ez már nem téma.
4/16 A kérdező kommentje:
Csak olyanok válaszát várom van mit a kérdés keretein belül megosztaniuk. Ez a magány/egyedüllét kategória.
2023. júl. 13. 16:33
6/16 anonim válasza:
Szakot váltottam az egyetemen. Szerencsére csak 1 félévet pazaroltam eü karon.
Ezen kívül nem történt semmi változás.
Magányosabb se lettem. Nem veszítettem kapcsolatokat.
7/16 A kérdező kommentje:
5: elgépelés
2023. júl. 13. 16:47
8/16 anonim válasza:
A szezonális nyavalyákat veszítettem, ami igazából nekem nyeremény, mert az oltás óta nem kapom el ezeket, addig menetrendszerűen minden ősszel beteg voltam, azóta meg sem érzem, pedig az életmódom nem változott.
9/16 anonim válasza:
Azokkal ment tönkre a kapcsolatom, akik beoltották magukat.
10/16 anonim válasza:
Semmit nem csináltam, ők mentek más irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!