Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Majdnem megvan minden amire...

Majdnem megvan minden amire szükségem volt viszont egyetlen 1 dolgot nem tudok elérni mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van saját autóm, házam, mindezt hitel nélkül már szerencsére, magas végzettségem jó munkahelyem azonban valahogy az igaz szerelem sosem talál rám. Volt már barátnőm 2 évig jártunk a legutóbbival én már úgy voltam hogy ő az igazi de végül megcsalt engem és lelépett tőlem. Pedig mindent megadtam neki amit csak tudtam.. szoktam ismerkedni stb de tényleg valahogy mindig csak a barátzónába kerülök mert én mindig egy nagyon jó barát vagyok.

Örülök az "életben" elért sikereimnek mert tudom hogy sajnos másnak nem adatik meg de az ismerőseim közül már kb mindenkinek gyerek van vagy épp tervezik vagy most jött össze valakivel szóval ja csak én vagyok ilyen szerencsétlen barátnő szerzés terén.

2023. júl. 2. 20:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Figyelj én nem vágyok milliárdokra :) van saját házam (igaz egy parasztház nem egy hatalmas csalási ház) ami gyönyörű szépen fel lett újítva kívül belül, új kerítést rakattam le köré stb. Megvan álmaim autója is igaz nem egy nagy szám csak egy audi a5 sportback (2013-as évjarat). Viszonylag jó anyagi helyzetem van amiért 18 éves koromtól dolgozok. Sok nehézségen mentem keresztül volt olyan állásom ahol nettó 170 ezer ft volt a bérem (Vízműnél dolgoztam laboráns ként). Anyuci apuci nem pénzelt mert szegény család voltunk. Segítettek amiben tudtak amiért most én is ugyan úgy segítek nekik amivel csak tudok. A jelenlegi állásom fiókvezető helyettes vagyok Magyarország egyik legnagyobb biztosítójánál. Augusztusban tervezek egy saját vállalkozást nyitni (egy bár helységet ahol koktélokat fogok készíteni a vendégeknek mivel van mester képzésem mint bartenderes).

Vannak tőlem gazdagabbak az tény és való és vannak tőlem sajnos szegényebbek is. De számomra már az is öröm hogy nem úgy kell terveznem hogy vajon tudok-e venni holnap enni valót vagy hogy hónapról hónapra éljek. Ha ezt neked nehezedre esik elhinni nagyon sajnállak téged és remélem hogy neked is sikerül még tőlem is sokkal jobb élethelyzetbe kerülnöd :)

2023. júl. 3. 18:52
 12/15 A kérdező kommentje:
*családi ház.
2023. júl. 3. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Már írtam, de ez a hosszú kifejtés, bizonygatás is mutatja, hogy saját magad hiányzol az életedből. Mindenkinek tetszik az életed, kivéve neked, hiszen nincs kivel beszélgetned sem.
2023. júl. 3. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Utolsoval ertek egyet.
2023. júl. 3. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:
21%

Én is hasonló helyzetben vagyok kérdező, bár nincs még házam és autóm (főleg mert nincs rá szükségem jelenleg), meg pár évvel fiatalabb is vagyok.

Szerintem nincs igaza a 13asnak, nekem nagyon nem az jön le hogy nem lennél megelégedve azzal amit elértél, vagy magaddal.

A társkeresés örök probléma szerintem, de ha jársz el néha a barátaiddal akkor az új emberek között mindig lesz akivel ismerkedhetsz (én legalábbis ezt csinálom xd). A barátzóna is ismerős, én magamnál arra vezettem viddza hogy nem egyből kezdek el flörtölni hanem mikor már jobban megismertük egymást, lehet addigra már késő, nem tudom.

2023. júl. 4. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!