Majdnem megvan minden amire szükségem volt viszont egyetlen 1 dolgot nem tudok elérni mégis mit tegyek?
Van saját autóm, házam, mindezt hitel nélkül már szerencsére, magas végzettségem jó munkahelyem azonban valahogy az igaz szerelem sosem talál rám. Volt már barátnőm 2 évig jártunk a legutóbbival én már úgy voltam hogy ő az igazi de végül megcsalt engem és lelépett tőlem. Pedig mindent megadtam neki amit csak tudtam.. szoktam ismerkedni stb de tényleg valahogy mindig csak a barátzónába kerülök mert én mindig egy nagyon jó barát vagyok.
Örülök az "életben" elért sikereimnek mert tudom hogy sajnos másnak nem adatik meg de az ismerőseim közül már kb mindenkinek gyerek van vagy épp tervezik vagy most jött össze valakivel szóval ja csak én vagyok ilyen szerencsétlen barátnő szerzés terén.
Küldj képet, elmondom szívesen a véleményem.
23/N
4. Van párom, ismerkedni nem szeretnék.
Véleményt írni már ismerkedésnek számít?! Most válaszoltam egy másik kérdezőnek is, hogy szívesen segítek neki. Ez semmibe nem kerül. Szépségápolási tanács, ami akár a férfiaknam is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!