Mit tehetek még, hog, tovább lépjek?
Hosszú lesz.
Szóval 11 éve megismertem egy lányt. Internetes ismerettség volt ez, mégis összejöttünk és egymás melett töltöttünk 8 évet.
3 éve azonban annyi rossz dolog jött, hogy a kapcsolatunk is rá ment. Amit magam sem értek miért, hiszen a válságok közepette is nekem ő volt a legfontosabb.
Az eszem tudja, hogy el kell felejtenem végre, de a szívem még úgyérzem még mindig az övé.
Pedig anyagi téren maximálisan kihasznált. Nem állt ki mellettem amikor hatalmas szükségem lett volna rá. Megcsalt, hazudott. Ami rosszat eltudtok képzelni, mindent megtett velem...
Most ő azt mondja, hogy csak barátként tekint rám, de úgyérzem, hogy ebben is csak kihasznál. Anyagi, és lelkiek terén egyaránt.
Ha bármi baja van, pl megbántják a munkahelyén, vagy épp a barátnőjével veszik össze, azonnal velem akarja megbeszélni. Ha egészségügyi gondja van, engem hív fel nekem sír, mindent nekem mond el.
Én már nem tudom, hogy mit tegyek. Mikor nekem van bajom és mondanám neki, abszolúdt nem érdekli. Közönyös.
Amikor anyagi segítséget kér tőlem, én egy szóra adok neki, mikor egyszer előfordult, hogy én kértem tőle, idézem " van bőr..."
Teljesen kivagyok lelkileg.
Képtelen vagyok eldönteni, hogy mi lenne a legjobb.
Gyakran napokat nem alszom, mert rágódok azon, hogy miért tette velem azt amit tett. Mi volt a hibám. Volt. Ezt el ismerem, de közel sem akkora, hogy 8 év után azt tegye amit tett...
Voltam már pszichiáternél is emiatt, semmit nem segített.
Szeretem e? Mint embert igen, de már nem vagyok szerelmes.
Most a napokban elmondta, hogy van valakije. Azóta alig hív, alig ír. Kb ignorált. Én sem kerestem, sőtt az utolsó egy évben mindig ő keresett engem. Én őt nagyon ritkán. Csakis párszor hívott, akkor is, hogy kérjen...
Nem esik rosszul, hogy van neki más csak fáj. De elfogadtam, mondtam is neki, hogy sok boldogságot.
De akkor miért nem tudok tovább lépni. Miért foglalkozok még mindig vele?
Nem fogsz tudni továbblépni, ha tartod a kapcsolatot vele. Sajnálom, de ő nem az az ember, akit te megismertél benne (sajnos az én netes ismeretségemmel is ez volt a baj, de az nem volt ilyen súlyos). Ebből a rövid bemutatóból is látszik, hogy nem egy jó ember, kérlek ezt fogadd el te is.
Ha van munkád, hobbid, családod, vagy valami régi vágyad, akkor foglalkozz azzal és teljesen hagyd el ezt a lányt. Kiszipolyozz, kihasznál, egyáltalán nem gondol rád. Ő azt szeretné, hogy jó embernek tartsd, hogy továbbra is ki tudjon használni.
Gondolj csak bele, ez a szeretet jele? Lehet, hogy övé a szíved, de hát porba tiporja és játszik veled. Ki tudja talán van kint egy olyan lány, aki pont rád vár és lehet ha most ott hagyod ezt a rossz embert, akkor előbb-utóbb a sors a jó emberrel fog összekötni.
Most tudsz tenni ezért, kérlek szépen, hogy teljesen szakítsd meg a kapcsolatot ezzel az emberrel. Így sem lesz könnyű, de könnyebb lesz, mintha később történik vagy mondjuk ő teszi ugyanezt veled.
Hajrá!
Kérdező: az a baj, hogy lelki szemetesládának használ. Most is kihasznál, csak lelki értelemben.
Ha az új kapcsolatában problémák lesznek, vagy arózsaszín köd eltűnőben lesz, akkor is azonnal elő fog kerülni, a nagy problémáit rádzúdítva.
Amit tehetsz (szerintem): pszichológushoz mész (nem pszichiáterhez) a lánynak pedig megmondod, hogy ne keressen többet, szeretnéd elfelejteni. Nem tudom miképpen lehet indulatmentesen ilyen kapcsolatot lezárni, de fontos lenne hogy indulatmentesen zárd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!