Miért nem tudom magam elfogadni ?
Nagyon max akkor mikor frissen meg vagyok nyirakozva akkor van önbizalmam de az is csak 1-2napig…Nem merek oda menni egy lányhoz sem mikor itthon vagyok el tervezem hogy oda megyek a kiszemelthez itthon beállítom a hajam fel öltözök szépen de mikor útnak indulok csinálok mindig képeket magamról és alacsonynak érzem magam (168cm) ruhám sem úgy áll mint otthon és így nem megyek oda …Nem tudom magam elfogadni
18/F
Jó, akkor ne hidd el, de vigyázz, mert ha valaki negatív önmagával szemben, az rohadtul kisugárzik, és nagyon taszító, minden vágyat lelohaszt... Rengeteg vonzó, szexepiles, tényleg alacsony srácot ismerek! De ők tudnak magabiztosak lenni, felhasználják pozitív értékeiket - jól teszik!
Lehet, hogy te még fiatal vagy ehhez tényleg, de kívánom, hogy idővel megjöjjön az önbizalmad. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!