Szerintetek tényleg van okom arra gondolni hogy megvagyok átkozva?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 21 éves lány vagyok és még sosem volt párkapcsolatom. Nos ezalatt azt lehet érteni hogy még csak az első csókom sem volt meg, és nem is beszélgettem senkivel. Keresem a miérteket de sajnos nem jövök rá hogy miért pont velem történik ez. Kezdeményezni nem fogok soha nem olyan típus vagyok, és erről nem is beszélek senkinek mivel szégyellem nagyon! Volt egy idő míg fel adtam elengedtem ezt a dolgot de úgyse fordult a helyzet másképp..2023. ápr. 13. 00:24
11/12 Kései Sirató válasza:
Szoktál mosolyogni? A fiúk/férfiak nem vonzódnak a citromábrázatú lányokhoz/nőkhöz.
12/12 NTBS válasza:
Remélem nem. Csak nem volt szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!