Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mindenkinek halad az élete,...

Mindenkinek halad az élete, nálatok meg semmi sem történik?

Figyelt kérdés

Tehát mindenki éli az életét, nálatok meg már évek óta megrekedt, vagy semmi pozitív nem történik.

28 éves vagyok, de velem még semmi jó nem történt, legalábbis nem emlékszem rá. Soha nem volt még párkapcsolatom, az iskolát sem sikerült befejezem, barátaim sem voltak, semmi jóra nem emlékszem az elmúlt 28 évből.

Más ember más ennyi idősen diplomás, az x hányadik kapcsolata van, sőt már lehet hogy gyerekei is vannak vagy házas is. 15 évnyi lemaradásom van.

Azt mondjátok, hogyha belelátnék az életükbe, akkor nekik sem tejfel az életük, biztos hogy nem, viszont történik legalább benne valami, ami pozitív, és nem csak negatív vagy semmi, ahogy az én esetemben, nem történik semmi, évtizedek óta ugyanaz a megrekedés van, és nem tudok rajta változtatni.

2023. ápr. 8. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Ők tesznek érte, te meg feltételezem nem teszel érte semmit.
2023. ápr. 8. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Úgy éld az életedet ahogy akarod tudod. Ezt senkisem tudja helyetted megoldani
2023. ápr. 8. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Mit tettél azért, hogy haladjon az élete?
2023. ápr. 8. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem, nem vagy egyedül..
2023. ápr. 8. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mintha én tettem volna fel a kérdést. Annyi a különbség, hogy én elvégeztem az egyetemet, de semmire sem mentem a diplomával, operátori bérért gürizek. Meg én maholnap 30 leszek.
2023. ápr. 8. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van nálam is
2023. ápr. 8. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy a legtöbb ember lusta mégis haladnak az életben, szóval más oka is lehet. Senki nem kapkod a munkáért ha nem muszáj, mindenki kevéssel meg akarja úszni
2023. ápr. 8. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Átérzem, történtek jó dolgok, de megrekedtem nagyon.

Ez van.

Meg kell találni a célokat és azokért dolgozni minden értelemben, nem pedig siránkozni

2023. ápr. 8. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:

27 vagyok, de én sem tudnék felsorolni túl sok boldog pillanatot ami említésre méltó lenne.

Körülöttem mindenki halad valahová, házasság, gyerek, ház, jó munka.

Bizonyos okok miatt egyelőre ezek még tervben sincsenek. Próbálom átvészelni a napokat valahogy.

2023. ápr. 18. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én meg nem tudom mire megy el a pénz nem járok sehova otthon ülök és ugyanúgy 2,5 millió van a dobozban eltéve mint 1 éve. 500k a fizum mégse gyarapodik nem tudok rájönni mi lehet.
2023. ápr. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!