Mit kéne tenni hogy ne kattanjak be teljesen attól, hogy jól láthatóan ki vagyok rekesztve a világból teljesen? Mintha nem is evilági lennék szinte
Például nem másokat hibáztatni, emögött az észrevétel(leginkább a megfogalmazásmód) mögött komoly probléma áll fent..
Fel kellene merülnie, hogy “mit csinálok rosszul?” Mert nyilvánvaló, hogy màsoknak nincs a társaságodra igénye, kellemetlen élményt nyújt nekik a veled való érintkezés, ha nem is írnak, akkor biztosan a személyiséged a gond, valami zavar van.. érzékelik és elkerülnek. Ha csak a megjelenésed lenne gond, akkor írásban sikered lenne.
Menj terápiára, ott beszélgetnek veled, változtatnak a látásmódodon, mert nálad van a hiba.
Kieríteni ennek okát elsősorban szakemberrel lehet.
Gondold át, írd össze kulcsszavak formájában, milyen módon alakítottál ki emberi kapcsolatokat, hogyan próbálkoztál.
Mikor kerestek, csak ha segítség kellett, vagy máskor is? Miért kerestek, ha írtak? Közös programokból kihagytak mindig?
Én egyedül vagyok.
De nem tapasztalom, hogy ki lennék rekesztve a világból.
Könnyedén tudnál ezen segíteni.
Önkénteskedj, érdeklődési körödnek megfelelően hozz létre csoportot, járj könyvtárba stb.
A kirekesztettség érzése, gondolata a te pillanatnyi állapotot, amit te magad teremtettél meg a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!