Mi hiànyzik az életetekből? Mit kérnétek ha az univerzumtól kérhetnètek?
Figyelt kérdés
Nekem fiatalon már kellett volna egy kinderszép làny. Egy arcra testre gyönyörű, beszédes de inkább csendes, nagy szexuális étvággyal rendelkező lány. Akivel szerelmeskedés, szex után gumicukrot eszegetünk, filmezünk. Nem problémás, nem kell rá várni, legalább 1 évig mi egymásé vagyunk. Annyira bejövünk egymásnak hogy ha összeveszünk bármennyire, akkor is visszatalálunk egymáshoz. Mert megbeszéljük a dolgainkat. Nem érdekli a pénz legalább akkor nem, amikor még fiatal. És ez a csak vagyunk kategóriában is boldogok vagyunk.2023. ápr. 1. 15:16
13/18 anonim válasza:
Bárki, aki szeret.
De azt hiszem, ez túl nagy kérés, szóval a halált is elfogadnám.
14/18 anonim válasza:
Egy barátot aki mindig mellettem áll
15/18 anonim válasza:
Egy hűséges társat,olyat,akinek egy kapcsolat nem másfél évre szól.
A legrosszabb szeretet nélkul élni !
16/18 anonim válasza:
Szeretnék:
-magabiztosságot (egészséges mértékben), határozottságot, megbékélést önmagammal
-anyagi biztonságot
-és talán most a leginkább: stabil, hosszútávú, őszinte és megbízható kapcsolatokat. Barátokat, párkapcsolatot, ebből olyant, ami kitart a végsőkig.
17/18 anonim válasza:
Ugyan azt mint az utobbi.
Plusz biztonsagot, békét az egesz vilagra.
Egy házat, egy otthont.
18/18 anonim válasza:
Én azt kérném, hogy anyukám gyógyuljon meg a pszichiátriai betegségéből, és akik belesodorták ebbe, azok kapják vissza valahogy, ami kárt okoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!