A nők és a férfiak máshogyan értelmezik a magányt?
Egy Nő akkor magányos, ha nem találja meg azt a férfit, akit képes szívből szeretni, egy férfi pedig akkor, ha konkrétan szoba sem állnak vele a nők?
Én magányos férfi vagyok, de egy nő helyében nem érezném magam magányosnak (kapnék privátot, randira hívást, bármikor találhatnék chatpartnert stb). Nincs kivel beszélnem, senki nem érdeklődik felőlem, próbálkoznom is haszontalan.
A nőknél folyamatosan van érdeklődés, ezért náluk enyhébb a magány érzése, és teljesen mást értenek a szó alatt?
Azt hozzátenném, az ilyen megkeseredettek mint a kérdező sem férfiként, sem nőként nem lesznek kapósak.
Én férfiként ismertem ilyen nőket, hát inkább ülök otthon egyedül és nézek egy sorozatot, minthogy az energiavámpír károgásukat hallgassam.
Bizonyos irigykedő pasik nem látnak bele abba hogy hiába kapnak társkeresőn a nők 100 levelet akár mikor ebből 99 olyan pasitól van aki csúnya, megkeseredett, bolond, perverz, suttyó, gyökér, idióta, pióca stb.
Szóval azért a számokból kár következtetni bármire. Ezekkel semmivel se lesz kevésbé magányos. Nem tudom te örülnél-e ha 100 csúnya és bolond nő irogatna neked állandóan és nem tűrnék az elutasítást...
#13 Le van pontozva pedig igaza van.
Kérdező, viccen kívül próbáld ki, hogy regisztrálsz nőként. Kíváncsi vagyok a 100 "férfiból" hányra fogod azt mondani, hogy vállalnál vele nőként kapcsolatot. Olyan arcok fognak betalálni hogy inkább törlöd magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!