Maganyos emberként hogy éled meg az üres pillanatokat?
Vam valami módszered amivel eltudod nyomni azt a nyomasztó érzést?
Esetleg egy hobbi, amivel letudod úgy kötni magadat h ne érezd magad annyira sz*rul?
Gondolod h változni fog valami a közeljövőben h jobban érezdhesd magad?
Van, igen: munka + hobbi. Ebbe bele vehetjük a barátokat is. Ez egy másfajta együttlét, de a semminél jobb.
Ezen kívül filmek, sorozatok, youtube, tájékozódás, fórumozás (mint pl. a gyk), gaming, testedzés, sport. Sok minden van, amivel ki lehet tölteni az időt. Összességében nem is túl gyakran gondolok a magányra, mert más köti le a figyelmem.
Hogy jobb lesz-e? Nem tudom, de bízom benne.
Edzés,munka,alvás.
Pénzen való aggodalom...
(Nyelv)tanulás, munka és hobbik, amik lennének a módszerek; ideig-óráig remekül beválnak, de néha még ez is kevés tud lenni. Olyankor jön a képbe a gyakori, sorozatnézés, olvasás, zenehallgatás változó sorrendben. Reggel, meg este, főleg elalvás előtt, tud nagyon arcon csapni a dolog, de igyekszem elnyomni, vagy betenni valamilyen jobb zenét, vagy megnyugtató hangokat (város zajai esőben pl.), hogy kikapcsoljam a nemsokkal utána megjelenő agyalást.
Remélem azért változni fog. Az utóbbi időben nyitottabb lettem, és többen mondták, hogy sokat is mosolygok (pedig nem volt különösebb oka, "csak" jól éreztem magam a szaktársak társaságában). Illetve... pár hónap és kezdődik a gyakorlatom, ami nem a közelben lesz, szóval lesz egy elég erős környezetváltozás is, ami nagyon remélem jó dolgokat hoz magával, ilyen téren is.
Magányos emberként örülök ha vegre vannak üres pillanataim, amikor nem kell dolgoznom.
Honestly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!