Egy mentálisan sérült nő és egy férfi aki szorongásra hajlamos.. ebből milyen kapcsolat jöhet létre?
Figyelt kérdés
A férfiben sok harag, fájdalom, szeretethiány. A nőben szintén. A nőben önutálat, önbizalomhiány, szeretethiány... De érdeklődnek egymás iránt. Talán sajnálják is egymást. A nő nagyon érzékeny, és az érzelmei dominálnak nála. A férfi nem túl érzelmes. De a nő azaz én, azt reméli hogy talán őt fogja tudni szeretni. Azt remélem hogy engem szeretni fog. Azt látom rajta hogy nagyon boldogtalan!2023. febr. 26. 22:50
11/13 anonim válasza:
Köszönni se mer, meg csak bámul... Kajak mint a gyerekek. Szerintem próbálj meg vele beszélni, de ne ronts rá azzal, hogy szeretlek, mert az ijesztő, ne csodálkozz, ha bebújik a csigaházba és bedeszkázza az ajtót. A másik, hogy mi ugye semmit nem tudunk az élő életéről, csak annyit, hogy van egy gyereke. De miért van egyedül özvegy, elvált, vagy csak szétmentek? Lehet a gyermek anyját nagyon szerette, de úgy lett vége a kapcsolatnak, ami nagy sebeket okozott neki, amiket még nem tudott feldolgozni. Emiatt fél vagy nem is akar más kapcsolatot. Először magatokat kell rendbe rakni külön-külön, mert a majd "gyógyítjuk egymást" módszer nem működik.
12/13 anonim válasza:
Miért nem faktor a személyiséged rendbetétele előbb?
Miért gondolod, hogy párkapcsolatra van szükséged?
13/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Majd talál magának mást. " Jobbat" nálam.
2023. febr. 27. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!