Honnan tudom, hogy félelemből kerülöm az embereket vagy alapból nem vágyom kapcsolatokra?
Figyeld meg az érzéseidet, ha társaságban vagy, esetleg idegennel kell beszélni-beszélgetni...
Az érzéseid választ adnak erre. Szorongsz, mit érzel, stb.
Az érzéseidből. Mit érzel, ha emberekkel vagy? Mit érzel, ha egyedül?
Van érzések listája a neten. Én sem tudom sokszor még ma sem kifejezni, hogy mit érzek éppen, olyankor rápillantok és meg tudom határozni.
Ha úgy érzed színészkedni kell, akkor megfelelési kényszer van mögötte és attól félsz, ha nem színészkedsz, akkor majd "rosszat gondolnak rólad"
Szóval mégiscsak valamiféle szorongás lehet mögötte.
"Nem félek, csupán tudom, hogy a valódi énem nem kedvelhető, és megkímélem az embereket attól."
Lehet, hogy ezek csak gondolatok, elképzelések arról, miképpen viszonyulnának hozzád mások.
Én máris kedvellek azért, mert le tudod ezt írni. Nem hazudod el itt a valóságodat. Nem hinném, hogy annyira rossz lennél. Aki tényleg kártékonyan rossz, az nem ismeri fel magát.
Az meg, hogy más mit gondol, azzal neki van dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!