Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Interneten hogyan tetszedjek...

Interneten hogyan tetszedjek valakinek?

Figyelt kérdés

Nyáron megismertem egy fiút. Nagyon kedves volt, jól is nézett ki. Az unokatestvérével nagyon jóba is vagyok. Az elején még nem tetszett de két napra rá ahogy találkoztunk megtetszett. Az egész családot egészen ismerem, és ugye lány vagyok vagyis már az egész életét kinyomoztam. Ők nem itt élnek, jóval távolabb tőlem (1500km) szóval na. Kb 3 évbe 1× jönnek. De én tavaly ismertem meg őt. A bökkenő az hogy ő nem tud magyarul, így angolul és az anyanyelvén kommunikáltunk.

Nagyon hiányzott miután hazament és semmi szociális médián nem volt fent. Még a tavaly karácsony előtt megkaptam a snapchatét ahol próbáltam kommunikálni vele. De ő inkább ilyen ok,semmi,semmi nagy stb.-kel válaszolt. Aztán kezdett ő is küldeni képeket. Majd 2 hét után nem küldött. De volt olyan hogy felléptem ( neki kimutatja ha elérhető vagyok, és nekem is ha ő, azt is hogy mennyi ideje ha épp amikor nézem nem az) és ő fent volt. Direkt nem léptem le és ő se, aztán már vagy 10 perc után meguntam és leléptem aztán megint megnéztem és láttam hogy ő is. Majd vissza lépett és akkor ez ment így körbe. Kerulgettuk egymást. Aztán kezdte replayelni( újra megnézni) a képeim amit kuldtem. Szilveszter óta nem írtam rá. Szilveszterkor is csak annyit hogy Happy new year. De nem is valaszolt. Egy ideje amikor fellépek és ő is fent van direkt lelép ami engem nagyon zavar. Ezért csináltam egy új kamu profilt ahol rá írtam hogy "hello. I like you.can?.small signs with huge meaning. "

És erre azt írta hogy elfelejtettem angolul. Akkor rájöttem hogy rosszul írtam és pánikba estem hogy mostmár biztos tudja hogy tetszik nekem. Erre azt írtam hogy "really?" Amire azt válaszolta hogy mit akarok elérni.

Majd írtam hogy nem tudom, amire még nem válaszolt mert most írtam pár perce. 2 év van köztünk. Valójában 3 kérdésem lenne .

1. Szerintetek bele menne a távkapcsolatba?

2. Vajon tetszem neki?

3. HOGXAN TUDNÁM INTERNETEN KERESZTUL ELERNI HOGY TETSZEDJEK NEKI( szoktam képeket küldeni, mert ugye ez a snapchat lényege)

2023. febr. 23. 19:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De én annyira nem adtam jelek így vissza gondolva. Azokat amiket ő. Valahogy tudnékbadni vajon jeleket?
2023. febr. 25. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Remélem, neked nem a magyar az anyanyelved, mert iszonyat, ahogy használod.

Ha mégis, akkor ne a fiúkon járjon az eszed, hanem a tanuláson.

2023. febr. 25. 11:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de gondolkodni kéne mielőtt megbantotok valakit. Csak hogy megnyugtassak mindenkit nem magyar az anyanyelvem. De mi van abba ha egy szövegbe elrontottam pár szót. Úristen. Most értelmetlen lett.
2023. febr. 25. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem magyar az anyanyelved, akkor ok.
2023. febr. 25. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Snapcheten közös emojikat is kidob egy csomó szóra, azokat használhatod, ha kedveset ír szivecskézd, érdeklődj a hogyléte felől, érezze hogy fontos neked és érdekes..folyamatos, vicces, komoly, kommunikáció.. Esetleg küldhetsz csinos képet magadról, de ne te legyél a "lényeg" pl szép helyen kirándulsz, barátnőkkel vagy, stb. Csak amit bárki láthatna. Igazából ilyen flörtölős beszélgetés olyan, mint a tenisz, csak akkor megy a játék, ha mindkét fél tud és szeretne is játszani. Így hogy már rákérdezett, mire megy ez ki, én kb azt mondanám hogy nagyon kedvelem a társaságát, szeretek vele beszélni, valami pirulós smiley, ennyi. Innentől neki kell reagálnia..Ezt nincs férfi, aki ne értené, max nem akarja.
2023. febr. 25. 14:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segít a 9es legjobb tanácsok, ilyeneket vártam. Főleg az hogy mondjam meg hogy kedvelem a társaságát. Nagyon szépen koszonom
2023. febr. 25. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!