Van kapcsolatod?
Figyelt kérdés
Ha nem miért,később szeretnél?2023. febr. 3. 21:04
11/19 anonim válasza:
Nincs és sosem volt még.
Egy ponton majd szeretnék, most azonban nem is érzem magam késznek rá, illetve nem is vágyom rá különösebben. Pedig tavaly emiatt is mélyen voltam, viszont sikerült rajta átlendülnöm.
Tudom, klisé, de tényleg azt érzem, hogy még magamon kellene dolgoznom először, hogy utána vághassak bele egy kapcsolatba. Meg meg is kellene tanulnom ahhoz bízni az emberekben, ami nem egy könnyű falat.
12/19 anonim válasza:
Nincs, pár éve még szerettem volna, azóta meg annyira már nem is izgat.
13/19 anonim válasza:
Hála a jó égnek nincs. Nem is szeretnék, a sok színjáték és dráma nem kell az életemben, na meg az, hogy még egyszer ugyanazokat a dolgokat elmeséljem magamról, mint amiket eddig bármilyen ismerkedés során elmondtam. Már fárasztó az egész :D Nem is vágyok rá különösebben.
14/19 anonim válasza:
Nincs. Nem is szeretném, hogy legyen, mert nekem egyedül a legjobb.
17/19 anonim válasza:
Van, de valahogy nem az igazi...
18/19 anonim válasza:
Nincs. Szeretnék, de semmi érdeklődést nem mutat felém a másik nem.
19/L
19/19 anonim válasza:
Nekem sincs ..koràbban volt egy ..meg néhàny kaland. Valahogy ez nem megy nekem. Màsok vàltogatják a kapcsolatokat orrba szàjba én meg egyet is alig tudtam kialakìtani. El kell fogani higy nem mindenben lehetünk jók :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!