Nagyon csúnyának tartom magam és tapasztalataim alapján más is.. Mit tehetnék hogy ez változzon?
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, és át tudom érezni. Én se vagyok szép, mondjuk nagyon ronda se, és én is nagyon rosszul érzem magam emiatt.
Az előzőek jókat írtak, az edzés tud segíteni, és talán a ruhák is.
19/N
Nem is megyek. Meg ha menne is, nem lenne igazi. Addig működne, amíg nem talál egy izmosabb, vagy pénzesebb hapsit.
Ehelyett esetleg beszélgetek, haverkodok, aztán ha alakul, alakul, ha nem, nem. Szerintem a magunkfajtának csak ez a járható út. Nem kell üldözni a szerelmet. A megfelelő helyzetben megtalál, ha nem keressük.
Nos, így sokszor elolvasva minden kommentet..
Először is köszönöm.
Kis helyzetjelentés rólam ennyi idő után
Próbáltam mindenki tanácsát megfogadni. Változtattam a hajamon, öltözködésen, elkezdtem Workoutra kijárni,szabadban edzeni.
Sokkal erősebbnek érzem magam fizikailag és lelkileg is.
Voltak akik már megdicsértek, észrevették a változást és ez tényleg rengeteg dologban segített.
Úgyhogy tényleg köszönöm nektek!
Remélem rengeteg sikeretek lesz az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!