Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon csúnyának tartom magam...

Nagyon csúnyának tartom magam és tapasztalataim alapján más is.. Mit tehetnék hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval sokszor tapasztalom hogy hiába vaan egy jó belsőm hogyha a külsőm nincs toppon(Most az arcomra/fejemre gondolok) és ezért sokaan kerülik a velem való barátkozást, főleg a kapcsolatot. Próbáltam már jobb haj stílust vágatni, ruhákból picit divatosabban öltözni, hátha kicsit jobban tudok kinézni de nem változott ez semmit... Mivel lelkis srác vagyok így nagyon tudja ez rombolni az önbizalmam is... :/ 19/F

2023. febr. 2. 15:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem félreértetted a dolgot, de ok.
2023. febr. 3. 15:33
 22/26 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, és át tudom érezni. Én se vagyok szép, mondjuk nagyon ronda se, és én is nagyon rosszul érzem magam emiatt.

Az előzőek jókat írtak, az edzés tud segíteni, és talán a ruhák is.

19/N

2023. febr. 7. 00:50
 23/26 anonim ***** válasza:
60%
Ugyan így vagyok. A fejem olyan mintha átment volna rajta egy tehéncsorda. Azt mondták, hogy gyúrjam a karom 50-esre és vegyek egy jó sportkocsit. Vagyis ha izmos vagyok és lesz pénzem, az izmomért és a pénzemért hajlandó lesz a nő elfogadni, hogy csúnya a fejem. Ez számomra nem önbizalom növelő, hanem önbizalom csökkentő. Nem azért szeretnének amilyen vagyok, hanem azért amit nyújthatok.
2023. febr. 7. 16:47
 24/26 anonim ***** válasza:
23, nyugi, nem is működne, úgyhogy kár rámenned erre.
2023. febr. 7. 17:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem is megyek. Meg ha menne is, nem lenne igazi. Addig működne, amíg nem talál egy izmosabb, vagy pénzesebb hapsit.

Ehelyett esetleg beszélgetek, haverkodok, aztán ha alakul, alakul, ha nem, nem. Szerintem a magunkfajtának csak ez a járható út. Nem kell üldözni a szerelmet. A megfelelő helyzetben megtalál, ha nem keressük.

2023. febr. 7. 17:53
 26/26 A kérdező kommentje:

Nos, így sokszor elolvasva minden kommentet..

Először is köszönöm.

Kis helyzetjelentés rólam ennyi idő után

Próbáltam mindenki tanácsát megfogadni. Változtattam a hajamon, öltözködésen, elkezdtem Workoutra kijárni,szabadban edzeni.

Sokkal erősebbnek érzem magam fizikailag és lelkileg is.

Voltak akik már megdicsértek, észrevették a változást és ez tényleg rengeteg dologban segített.

Úgyhogy tényleg köszönöm nektek!

Remélem rengeteg sikeretek lesz az életben!

2023. júl. 6. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!