Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon csúnyának tartom magam...

Nagyon csúnyának tartom magam és tapasztalataim alapján más is.. Mit tehetnék hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval sokszor tapasztalom hogy hiába vaan egy jó belsőm hogyha a külsőm nincs toppon(Most az arcomra/fejemre gondolok) és ezért sokaan kerülik a velem való barátkozást, főleg a kapcsolatot. Próbáltam már jobb haj stílust vágatni, ruhákból picit divatosabban öltözni, hátha kicsit jobban tudok kinézni de nem változott ez semmit... Mivel lelkis srác vagyok így nagyon tudja ez rombolni az önbizalmam is... :/ 19/F

2023. febr. 2. 15:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
36%
De hogy tudtok ilyen határozottan szakállat meg hosszújhajat meg ilyesmit javasolni, miközben azt sem tudjuk hog ynéz ki a kérdező?:D A szakáll nem áll jól mindnekinek!
2023. febr. 2. 18:11
 12/26 anonim ***** válasza:
Próbálkozni lehet, hátha neki már jól nő mindenhol :D
2023. febr. 2. 18:56
 13/26 anonim ***** válasza:
33%

Ha ronda vagy, akkor bármit csinálhatsz, örökre nagyjából erre számíthatsz, mint most is.

Ezek sajnos mind terelések, amiket a legtöbb válaszoló felsorolt. A ronda embereket kevésbé kezelik kedvesen az emberek. Ez amivel születtél ez örökre ilyen marad és meghatározta már a sorsodat akkor, amikor kisbaba voltál vagy amikor megfogantál.

Tudom szar hallani az igazságot, de hát ha csak én vagyok az, aki ki meri mondani...

Kimaxolhatod az egyéb dolgokat, lehetsz egy jól öltözött, igényes, izmos, pénzes ronda ember, de akkor sem fognak olyan jól bánni veled, mint egy jól kinéző, helyes arcú emberrel, aki nem tett semmit ezekért a dolgokért, amikért te.

2023. febr. 2. 19:38
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy az arcod megfelel-e egy standardnak, hiszen objektív szépség nem létezik. Az a lényeg, hogy TE hogy állsz a dologhoz. Márpedig ha rondának tartod magad, mások is annak fognak. Ha nem tartod magad annak, persze lesznek akik még mindig annak tartanak, de lesz, aki nem.

Aki nem szereti saját magát, azt mások sem fogják szeretni. MÁrpedig ha rondának tartod magad, az az önszeretet hiányának a jele.

2023. febr. 2. 19:46
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Igy van. Sok ronda embernek van bnoje/felesege, sikeres elete, sok baratja. Fejben dol el
2023. febr. 2. 19:49
 16/26 anonim ***** válasza:
52%
A szépség nagyon is objektív. Szinte minden ember nagyjából ugyanazt látja szépnek és csúnyának, nagyon minimális eltérések vannak.
2023. febr. 2. 20:04
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
16, azt még mindig max interszubjektívnek hívják, de egyébként tökmindegy, alényeg az, hogy az első lépés az, hogy te ne utáld magad. Amíg utálod magad, lehetsz Brad Pitt is, szarcsimbók leszel.
2023. febr. 2. 22:25
 18/26 anonim ***** válasza:
69%
Fogalmam sinc mik ezek a válaszok és miért van az egyetlen normális válasz leszavazva. Fejben dől el a szépség, kacag a májam. Akkor én most eldöntöm hogy a világon a legszebb vagyok és jelentkezek a Miss Universere, meg is nyerem, vagy mi? Viszont kérdező, attól még hogy nem vagy kifejezetten vonzó, lehet egy jó személyiséged, kisugárzásod, stb, és a kapcsolatokban (főleg a barátikban) ez a fontos, nem a külsőd. De mint írták, a szerelem sem lehetetlen így, ha valaki beléd szeret ő úgyis szebbnek fog látni. Szóval arra kellene fókuszálnod hogy hát ezt dobta a gép, de attól még egy értékes, szórakoztató, értelmes ember vagy, és ebben a tudatban próbálj kapcsolatokat és kisugárzást építeni. Mert valószínűleg nem azért nem tudsz barátkozni mert csúnya vagy, hanem mert olyan szomorú és félénk kisugárzásásod van az önbizalomhiányod és korábbi rossz tapasztalataid miatt.
2023. febr. 3. 15:11
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

18, kacag a májad, aztán leírod ugyanazt, mint azok, akiket kiröhögtél:D

Ugyanezt írtuk: Ha nem azon bszakszol, hogy fú miyen ronda vagy, lesz önbizalmad és sikeresebb leszel. Nem változik etőtl a külsőd, de a karizmád növekszik, így a vonzerőd is.

Nem azért taszító egy csomó ember, mert csúnyák lennének, hanem mert egy darab szarként tekintenek saját magukra.

2023. febr. 3. 15:25
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
#19 Ti azt írtátok (pontosabban lehet hogy te konkrétan nem, de itt egy csomóan igen) hogy tök mindegy hogy nézel ki, ha elhiszed hogy te magad vagy a szépségideál, akkor az is vagy. Aki meg leírta hogy attól még igenis ronda valaki, akármit is képzel, az le lett szavazva. Én azt írtam, hogy hát igen aki ronda az így járt, mindig ronda lesz, DE ettől még nincs vége a világnak.
2023. febr. 3. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!