Nagyon csúnyának tartom magam és tapasztalataim alapján más is.. Mit tehetnék hogy ez változzon?
Ha ronda vagy, akkor bármit csinálhatsz, örökre nagyjából erre számíthatsz, mint most is.
Ezek sajnos mind terelések, amiket a legtöbb válaszoló felsorolt. A ronda embereket kevésbé kezelik kedvesen az emberek. Ez amivel születtél ez örökre ilyen marad és meghatározta már a sorsodat akkor, amikor kisbaba voltál vagy amikor megfogantál.
Tudom szar hallani az igazságot, de hát ha csak én vagyok az, aki ki meri mondani...
Kimaxolhatod az egyéb dolgokat, lehetsz egy jól öltözött, igényes, izmos, pénzes ronda ember, de akkor sem fognak olyan jól bánni veled, mint egy jól kinéző, helyes arcú emberrel, aki nem tett semmit ezekért a dolgokért, amikért te.
Nem az a lényeg, hogy az arcod megfelel-e egy standardnak, hiszen objektív szépség nem létezik. Az a lényeg, hogy TE hogy állsz a dologhoz. Márpedig ha rondának tartod magad, mások is annak fognak. Ha nem tartod magad annak, persze lesznek akik még mindig annak tartanak, de lesz, aki nem.
Aki nem szereti saját magát, azt mások sem fogják szeretni. MÁrpedig ha rondának tartod magad, az az önszeretet hiányának a jele.
18, kacag a májad, aztán leírod ugyanazt, mint azok, akiket kiröhögtél:D
Ugyanezt írtuk: Ha nem azon bszakszol, hogy fú miyen ronda vagy, lesz önbizalmad és sikeresebb leszel. Nem változik etőtl a külsőd, de a karizmád növekszik, így a vonzerőd is.
Nem azért taszító egy csomó ember, mert csúnyák lennének, hanem mert egy darab szarként tekintenek saját magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!