Ötvenéves kor környékén hogyan lehetne új közösséget, barátokat találni? Hobbit, bármit ami egészséghez, és a boldogabb napokhoz hozzájárul? Hogyan lehetnék vidámabb, derűsebb?
Figyelt kérdés
Mindig megtaláltam az egyszerű pillanatokban az örömet a szépséget. A barátságaim tartalmasak voltak és nem voltam közösségek hiányában sem.
Mostanra mintha minden elkopott volna. Úgy ítélem meg, hogy az életutam sok helyen rosszul alakult. Látom benne a jót is, de azért alapjában véve elrontott életnek látom. A közösségek elkoptak és mindenki elfoglalt. A jelen napjaimat a házimunka, munka és a kamaszgyerekeim nevelése tölti ki. Jó lenne még találni mást is, amit jó várni, ami feltölti az embert. Sok minden érdekel, kíváncsi, játékos, érdeklődő vagyok, de kicsit mostanában depisebb és reményvesztettebb.
2023. febr. 1. 19:26
11/12 anonim válasza:
7-es vagyok. Borsodban élek. Filmek, kiállítás(festmény, kisplasztika) mozi, kávézás, beszélgetések, szóval amolyan csajos dolgok. :) hobbi szinten rajzolok, olykor naplózok- írok. Túrázni nem igen szoktam, de hosszabb, beszélgetős sétáknak nem vagyok ellene, akár vár, régiségvásár, tematikus séta - jöhet.
12/12 anonim válasza:
Akkor ebből a társaságból sem lesz semmi? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!