Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csinálnak azok a hétvégén,...

Mit csinálnak azok a hétvégén, akiknek nincsenek barátaik?

Figyelt kérdés

2023. jan. 22. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Otthon döglök, mint most is. Gyorsan elmegy a nap a semmittevéssel.
2023. jan. 22. 13:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Itthon nyomom a telefont, mint hétköznap, meg tanulok
2023. jan. 22. 23:16
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Én játszottam, 19-én végre kijött Steamen is a felújított GTA triilogy, a III és a VC már kész, most az SA-t tolom, már San Fierrpban tartok, Aztán jön mindháromban a 100% meg az achievementek.
2023. jan. 23. 02:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Olvasok, (nyelveket) tanulok, sorozatot nézek, sütök-főzök, netezek, gyakorizok, jó időben sétálni/kirándulni megyek.
2023. jan. 25. 23:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
jatszok, filmezek. Toltom az idomet ami a halalig van :D Nincs csaladom (marmint amit en csinaltam) szoval megvan az a luxus hogy azt csinalok amit akarok.
2023. jan. 26. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Itthon vagyok, döglök az ágyban, filmeket/foci meccset nézek, olvasok, tanulok, gyakorizok stb.
2023. jan. 26. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
simán lazulnak otthon, elmennek sétálni, verseket írnak, néznek filmet, sütögetnek
2023. jan. 27. 23:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jó időtöltést erre a hétvégére is!
2023. jan. 28. 11:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Péntek este kiveszem a fagyasztóból a másnapi ebédnek valót. Elmegyek boltba, ha szükséges. Lepucolom a biciklimet a sártól, esetleg beállítom, felrakom töltőre az akkuját. Összeszedem a szennyest, kimosok. Nézek valami filmet késő estig, vagy netezek. Szombaton 8-ig alszom, magamhoz térek, 9-kor nekiállok az ebédnek. Fater már nem tud egyedül magára főzni, de segíteni tud benne. Mióta anyám meghalt, én főzök kettőnkre. Délben ebéd, délután foglalkozom a hobbimmal, vagy olvasok. Egyre kevesebbet hobbizom. Elektronikában szinte mindent kipróbáltam gyerekkorom óta, ami izgatta a fantáziámat. Új ötleteim kb 20 éve nem termelődnek, de mostanában fogytak el a kipróbálatlanok. Vasárnap délelőtt takarítás, délben ebéd, délután mosogatás, kerti munka, vagy valami javítás, pakolás Faternál. Havonta 1x hajvágás. Este hobbi, olvasás, film nézés, netezés. Hétfőn meló. Jó vezetőt várnak, nem jó szakembert, ezért a munkát egyre kevésbé szeretem. Utálok olyanokkal foglalkozni, akik dupláját keresik mint én, és oktassam őket, hogy a hátamon másszanak fel.
2023. jan. 29. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!