Lehet, olyan hogy örökre egyedül maradok, nem lesz párom?
Úgy érzem, hogy egyedül jó. Félek a csalódástól, az átveréstől egy kapcsolatban.
Sok negatív rossz élményem van, főleg a gimiből. Ezért zárkózott lettem, nem tudok nyitni az emberek felé.
Rengeteg családtagom is támad ezért, mert hogy így mi értelme az életemnek. Nem szeretek velük találkozni sem mert beszólogatnak. Tesóm számít csak a szüleimnek az unokák végett. Amit megértek mert nekik az öröm de attól, még nem kellene mindem második szavuknak bántás lenni. Ma is megkaptam minek a diplomám és a pénz, annyira leszek jó, hogy majd a nagynéni pénzeli őket(vagyis én).
Pénz, pénz, pénz.....
Az örökös téma, van pénzed mindened van, hja közben felzabál a rák hát, annak nem kell a pénzed, annak TE kellesz...
Mindenért tenni kell az életben, igen magadért szeressen valaki nem a kocsidért, és nem azér tmert sajtreszelő a hasad, meg Rolex az órád és Armani az öltönyöd, Gucci a cipőd.... Igen az aranyásó Nők ilyenek. Tudod miért, mert TE IS CSAK ŐKET LÁTOD... Hoppá... Akkor itt van a kutya elásva igaz? Horgászni mész, a szomszéd rommá fogja magát mert ETET és megfelelő csalival a megfelelő halra horgászik. Te mit csinálsz? Lógatod a vízbe a kukacot.... Azt no kapás...
Fel kell állni és dönteni kell, a megfelelő nő megfelelő dolgok kellenek. Hja, hogy értékesebb vagy értem, képzeld én is mégis szarnak rám, mert csak egy 12 éves kocsim van, meg hitelem, gyenge állásom stb. Ha olyan nő az álom azért tegyél, járj edzeni, mozogj, képezd magad, dolgozz máshol, keress sok pénzt. Tudod ebbe mi lesz a szép, hogy megvan a cél, és miközben a célod felé haladsz és elmélyedsz abban a világban, rájössz... az nem neked való, te nem olyan vagy... Na majd akkor állj meg nézz körül és ott találsz az igazira...Akkor mikor a legkevésbé számítasz rá.
Ezt dobta a gép, egyedül lenni sem rossz, nem mindegy milyen életkorban és mi mindennel a hátad mögött. Én néha már ott vagyok, hogy eleget alkalmazkodtam, csiszolódtam, tűrtem, nekem nem hiányzik a duzzogás, a hiszti, a puffogás, a kérdőre vonás, a kínos hallgatások és az egymás kerülgetése. Magam takarítok, mosok, főzők vasalok nincs szükségem olyanra aki ezt pofákat vágva csinálja...IGEN tudom, NEM minden nő ilyen, de nincs ehhez kedvem....
Viszont sok mindenre vágyom, amit a nők adhatnak meg és szeretném egy nőtől megkapni majd mindezt, aki egy személyben barát / szerető / feleség / anya de ez nehéz, főleg 40+ felett, ahol 2 típusú nő van, vagy elvált és gyereke van, vagy nem volt még tartós kapcsolata...sajnos mind a kettő veszélyes terület...
Az életkor is lényeges.....mikor gondolkodik az ember ezeken...
Egyedül is lehet jó.
Másrészt nem véletlen a közhely, miszerint párosan szép az élet.
Egyébként csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát.
Azért a családod lehetne belátóbb is...
Ha kicsit nyitsz, eljársz ide-oda, még mindig rátalálhatsz a szerelemre, vagy az talál rád!🙂
Érezd jól magad egyedül, de ne írd le túl korán magad, bármi megtörténhet!
#17 Aha. Szóval akinek párja van annak tilos ilyenkor ébren lenni?!😁😁😁
Ezt mondd meg a kötschög quadosoknak is,akik már harmadjára verték ki a szemembõl az álmot(de elõször gyere Santorini-re, mert itt vagyunk 😋😃)!
Amúgy ha egyedül lennék akkor nem GYK-ztam volna, hanem felkattintottam volna az olvasólámpát és olvastam volna a könyvem. A telefon fénye viszont sokkal kissebb és párom ott szuszogott mellettem, nem akartam felébreszteni.
De te biztos jobban tudod!😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!