Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Angliában élek 20/F és sehol...

Angliában élek 20/F és sehol nem találok velem egy korú Magyarokat. Úgy tûnik nekem mintha itt a Magyarok átlag életkora 40+ lenne. A kérdés az lenne, hogy hogyan tudnék rátalálni az itt lévô korosztályomra, vagy a Brexit ezt is tönkretette?

Figyelt kérdés

2023. jan. 17. 01:18
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
A magyarok átlagéletkora Magyarországon is 40+.
2023. jan. 17. 01:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szemelyes tapasztalat alapjan inkabb 30-40 kozott, de a 40+ eleg realisnak tunik, figyelembe veve hogy Magyarorszag 2004-ben lepett az EU-ba, ami utan indult egy nagy kivandorlasi hullam a UK-ba. A te korosztalyod pedig azon a limiten van, amikor mar tul sok feltetelnek kellett megfelelni ahhoz, hogy egy atlagembernek ez egyszeru legyen.
2023. jan. 17. 01:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A közeledben lévő városokból (is) kereshetsz magyar Facebook csoportokat.

Biztos számos magyar Fb csoport létezik - remélhetőleg a közeledben is.

Akikkel találkozol és negyvenesek, kérdezd meg őket "milyen magyar közösséget tudnak".

2023. jan. 17. 04:18
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Tudod hol van nagyon sok magyar, ha ismerkedni szeretnél? Magyarországon...

Többek között ezt is vállaltad amikor kiköltöztél, szóval nem nagyon értem a hiszti okát.

2023. jan. 17. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy a külföldön élő magyarok alapból nem keresik egymás társaságát. Megmaradnak szűkebb baráti közösségekben főleg itt angliában amikre nem tudsz csak úgy rátalálni vagy belekerülni.

Egy szervezett magyar közösségbe csatlakozás ötleténél a legtöbben felnevetnek szóval ezért nem működnek.

2023. jan. 17. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Csak gondolkozz el azon, hogy miért mennek ki a 20 körüli magyarok Angliába. Nos, egyetem miatt! Tehát ott fogsz nagyobb eséllyel rájuk találni, de ugye a Brexit óta sokkal nehezebb kijutni.
2023. jan. 17. 09:14
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Eleve az ember azért költözik külföldre, hogy a magyaroktól távol tartsa magát.
2023. jan. 17. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is Angliában vagyok (40 felett mondjuk) de sokszor örülök , ha nem találkozom magyarral.. 😂
2023. jan. 17. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!