Követtetek el jóvátehetetlen hibákat ? Ha igen, ki ellen, kérlek írjátok le a sztorit. Él - e még ez a személy és hogyan tudtatok magatoknak megbocsátani ? Érzitek - e azt, hogy örökre veletek marad a bűntudat ?
:(
Sajnálom. Átérzem. Semmilyen mód nincs arra, hogy kapcsolatba lépj vele elmondani ezeket a dolgokat és bocsánatot kérni ?
Négyes, nem gondolkodtál azon, hogy esetleg megkeresd közösségi oldalon ? Vagy már szerinted nem lehet helyrehozni ezt a hibát ?
Gyakran eszedbe jut ?
Írjatok még.
Két okból nem keresem meg közösségi oldalakon.
1. Nem vagyok fent ilyeneken.
2. Megígértem Neki, hogy soha többé nem zavarom.
Tehát nem tudom jóvá tenni, csak még jobban zavarnám, ha a szavam megszegve keresni kezdeném.
Sztori:
Gyermekkel rendelkező féfival álltam össze és teljes mértékben elhittem, hogy lehetünk egy család, úgyhogy igyekeztem a gyerek képességeit fejleszteni. Teljes elképedésemre az apja ebben nem volt partner. Utólag nyilvánvaló, hogy egy bébicsősz voltam, hogy ne legyen útban a gyerek.
Többször próbáltam rábírni az apát, hogy ne csak vegetáljon a gyerek a világba, hanem hozzuk ki belőle a legjobbat. Észérvek elfogyása után bedobtam, hogy ha hagyjuk veszni, akkor ne is szenvedjünk vele tovább, kukázzuk kis teljesen. Ennek már lett hatása, rövid távon pozitív, jobban odafigyelt a gyerekre, hosszútávon meg negatív, mivel komoly szorongást és megfelelési kényszert okozott a fenyegetésem, ennek szövődvényeként (lettek egyéb problémák) dobott is. Mostmár bánom, hogy így alakult, mindannyiunknak jobb lett volna, ha csak csendben tűrök mindent, így viszont komolyabb törődés nélkül marad a gyerek :( Az apa se boldog és én se tudom kiélni a gondoskodási ösztöneimet.
Határozottan érzem, hogy örökké bűntudatom lesz emiatt, még mindig álmodok róluk. Még nem bocsátottam meg magamnak, igyekszem elterelni a figyelmem, ami nehezen megy, mert tök egyedül vagyok. Messze lakunk egymástól, nem tudom, kivel mi van. Közösségi oldalak nem játszanak, mert csúnyán váltunk el. Mivel elég fiatalok vagyunk, reménykedhetek benne, hogy mindenki jól van testileg és idővel lelkileg is helyre rázódunk :)
Én is hasonló hajóban evezek,
mélységesen megbántottam egy lányt és ráadásul én mondtam le róla.
Nem telik el nap 1 év után sem hogy ne gondolnék rá és ne marna a bűntudat, de olyan sebet hagytam neki hogy soha többet nem áll velem szóba. Örökké fogom hordozni ezt a fájdalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!