Ki fogom bírni holnapig hogy náthás vagyok,köhögök,de fáj a fogam és a fülem is egyszerre?
Figyelt kérdés
Délután ledoltem 1 órára aludni majd arra ébredtem hogy ki kell fújnom az orrom,közben fáj az egyik fogam és el van dugulva az egyik fülem a náthától és az is fáj.Közben most folyik az orrom és köhögök is.Várjak holnapig a háziorvosig vagy induljak most az ügyeletre?31/F2023. jan. 2. 19:43
A kérdező szavazást indított:
Még ma este menni kell az ügyeletre
Ráér holnap is addig fájdalomcsillapító
14 szavazat
1/16 anonim válasza:
Harmincegy évesen ennyire döntésképtelen/életképtelen vagy... ?
2/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság nincs kedvem már elindulni az ügyeletre.De kíváncsi vagyok mit mond itt a többség.Ti megvarnatok a holnapot?
2023. jan. 2. 19:46
3/16 anonim válasza:
Cselekedj úgy, mint amikor legutóbb voltál náthás.
4/16 anonim válasza:
Az ügyelet nem arra való, hogy fáj a fogad, pláne nem náthára.
5/16 A kérdező kommentje:
A nátha még nem is annyira,de hogy egyszerre fáj a fogam és a fülem az elég gáz.
2023. jan. 2. 19:55
6/16 anonim válasza:
Haver, az a gáz, hogy erről kérdést írtál ki felnőtt fejjel. Az ügyeletről is röhögve elküldenek, ha ezzel oda állítassz. Vegyél be egy fájdalomcsillapítót és feküdj le aludni. Lehet holnapra kutya bajod.
7/16 anonim válasza:
Vegyél be fájdalomcsillapítót, orrodra használj orrsprayt.
Fájdalomcsillapítóból a legjobb az ecetsavszármazékokat tartalmazó diclofenac, mert azok jól alkalmazhatóak fájdalomcsillapításra és gyulladáscsökkentésre is.
Cataflam, Cataflam -V, Diclofenac duo, Diclac, Flector.
Ha ilyenek nincsenek akkor tökéletes az ibuprofen is: Nurofen, Algoflex, Advil Ultra, Dolgit
Ezt beveszed, orrsprayt magadhoz veszed, illetve megiszol egy bögre teát és holnapig simán kibírod.
8/16 A kérdező kommentje:
Bevettem 15 perce egy Algoflexet de még mindig fáj a fogam😳
2023. jan. 2. 20:38
9/16 anonim válasza:
Szegénykém! ❤ Szólj anyukádnak, hogy takargasson be és meséljen estimesét.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem anyukámmal lakók.
2023. jan. 2. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!