Hogyan lesz egy introvertáltnak párkapcsolata?
Mondjuk hozzadhasonloval talalhatsz tarskereso oldalon.
Csak nehez…
#13 ha egy igazán introvertált megismerkedik egy ugyan ilyennel, annak nagyon gyorsan veszekedés és tiltás lesz a vége valamelyik oldalról :D Két dudás nem fér meg egy csárdában, tapasztalat... Ez az életmód NEM párkapcsolat kompatibilis, ilyen hülye fals képzeletekkel kár ringatni magatokat, lehet bejön, de nagy rá az esély hogy az ilyen ember egész életében egyedül marad. Nem véletlen lett magányos farkas már a legelején... Mármint azok akik ezt az életet választották, nem a szánalmas balphaszok akiknek csak ez jutott :D
https://www.youtube.com/watch?v=syEDu6AihFs aki ezt örömmel hallgatja, magára ismer, és nem fogják el rossz érzések az már eleve fel van készülve az örökös magányra, és nem bánja egyáltalán.
Úgy gondolom, nagyon nem mindegy az introvertáltság foka, és az sem, hogy társul-e mellé szociális fóbia, vagy vmilyen mentális zavar.
Én egész egyszerűen introvertált vagyok, mentálisan rendeben vagyok, de az introvertáltság egy spektrum, egy skála. Sőt, adott egyénnek élete során változhat is a helye a skálán. Kisiskolás koromban például intro/extro között voltam félúton, előtte, meg azóta viszont sokkal közelebb az intróhoz.
Nálam a helyszín, és az anyagi problémák a fő akadályok, valamint hogy a mai világ tele van felszínes, rosszindulatú emberrel, akikre nem igazán vagyok kíváncsi, legfeljebb bartel szinten. Szóval nagyítóval kell keresnem az épkézláb, önállóan gondolkodó, tartalmas lelkivilágú, jóindulatú embereket, mint amilyen én magam vagyok.
Ez is akadály számomra mind barátkozásban, mind pedig társkapcsolat megtalálásában.
A kamaszkorom teljesen más volt, akkoriban még szégyenlős voltam, de kb 19 éves korom óta már semmi gondom a csajozással, leszámítva az említett nehéz körülményemet, amik miatt elég hézagos a nemi életem, úgyszólván.
18 évesen kezdtem flörtölni, 19 évesen meg egy bulin összejöttem első párommal, pár évre. Igen, bulin. Bár intro vagyok, és egyedül lennem épp oly fontos, mint másokkal ("másokkal" / értsétek: ha lehet, kettesben valakivel), a zene a mindenem, így eljártam koncertekre is (manapság már kevésbé).
Jelenleg is magányos vagyok, mint általában. Pedig jó volna normális barátokra lelnem, meg párra ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!