Milyen okai lehetnek annak ha valakinek nicsenek barátai?
Nagyon sok oka lehet ennek. De amíg nem adsz kézzel fogható adatot magadról (pl személyiség) akkor nem tudok segíteni.
Ha nem szeretnéd ide leírni akkor írhatsz privátban vagy ne írd le. Ha kell segítek.
Önvédelem: sok fájdalom, csalódás, negatív tapasztalat után.
Nincs rájuk igénye, elvan barátok nélkül is és/vagy egyedül érzi magát igazán jól.
Vagy szeretne, csak van egy, fent nem említett tényező, esetleg több, így nem sikerül: nem jár eleget társaságba, el otthonról, (érzelmileg) nem elég nyitott, vagy mások nem fogadják be, vagy már vannak barátaik és nincs igényük többre. Esetleg gátlásos, szorongással küzd.
Rengeteg oka lehet. Pl
1. nem akar barátokat
2. voltak, csak összevesztek
3. új helyre költözött, még nem alakultak ki.
4. nem tud normálisan kommunikálni
5. taszító a személyisége (pl hazudik vagy bánt stb)
6. nem jár sehova, nem találkozik jelöltekkel
8: Nem a te dolgod hogy ki mit gondol rólad :)
Én egyébként ki ismertem már elég rég az embereket. Előbb megérzem, és kialakul a véleményem, mint akár olyannak, aki igen jó ember ismerő. oké esélyt lehet és kell adni mindenkinek, mert sokszor a látszat csal, akár nem is kicsit. De! Engem az sem érdekel már. nagyon megválogatok kit engedek magamhoz közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!