Lényegében a vonat lett a magyar ember lőfegyvere?
Elképesztően sok vonatgázolás történt az elmúlt egy év óta és ne mondja senki, hogy a túlnyomó többsége figyelmetlen volt.
Őszintén megmondom nekem heti szinten mindig eszembe jut az öngyilkosság gondolata, mert krónikus beteg vagyok és 31 évesen se kapcsolatom, se saját életem, se normális fizetésem nincs.
Viszont eddig a vonat volt az utolsó dolog amire gondoltam, mert szerintem nagy az esély rá hogy valaki lerokkanjon általa és ne ölje meg magát. Vagy rosszul gondolom?
Én optimista vagyok, nehéz élettel. Ha már írt valaki a villamosról, egy kissé morbid, de szerencsés kimenetelű 5 perces rövidfilmet ajánlok, a Másfél zenekar számával a Villamos-sal. Youtube-n rá lehet keresni. Vehető videoklipnek, vagy kisfilmnek.
A lőfegyver kapcsán meg, amit az imánt említett valaki, volt egy bírásági tárgyalás, a Judas Priset metálzenekarral, talán a 90-es években. Szülők gyerekei lettek öngyilkosok pisztollyal, vgyis a két srác együtt döntött erről a végről, de az egyiknek a halálos kimenetelű dörrenését követően a másik tini srác keze megremegett, és csak másodpercek múlva merte meghúzni a saját szájában tartott pisztoly ravaszát.
Íme a példa, hogy nincs biztonságos öngyi módszer, inkább kitartást, emberek! A másik srác tehát túlélte a saját fejlövését, egy életre lebénulva, olyannyira, hogy fizikailag képtelen egy újabb öngyilkosságra is, meg bármire. Teklejsen magatehetetlenné vált...
A asszem írásban tud még kommunikálni, leírta a szüöleinek, miért tette a haverjával. A szülők beperelték a Judas Prioest zenekart avval a gyanúval, hogy Sátánista szubliminális özenet volt hallgató a srácok kedvenc albumán. A Youtube-n valahol vannak erről feltöltések, riportok a szülőkkel, bírósági tárgyalással a zenekarral, akik persze tagadták a vádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!