Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagy baj van ha már a nők se...

Nagy baj van ha már a nők se izgatnak?

Figyelt kérdés

Semmi kedvem udvarolni nekik..unom a nőket is. Nem értem mi ez a nagy felhajtás értük amúgy.

F/32

2022. dec. 22. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazad van, inkább rúgj be.

Vagy menj el végre dolgozni...

2022. dec. 22. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, amíg a Zserbó finom, az is elég ok az életre! :)
2022. dec. 22. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2022. dec. 22. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
hehe, tökre megértelek, engem sem érdekelnek, mármint nem vagyok homokozó, és az ösztönöket nem lehet kiirtani sajnos, de alapjáraton nem nagyon érdekelnek. Úgy fogom fel őket, mint az egzotikus autókat. Megnézem az utcán, tetszenek, nézek videókat amikor vezetik, de tudom mivel jár egy ilyennek a birtoklása, mennyi időt, pénzt elvesz az életedből, és hogy mekkora nyűg is az egész, úgyhogy max számítógépen versenyzek velük, ott legalább nem kár érte ha összetöröm, nem kell tankolni és nem kell minden héten szerelőhöz vinni mert állandóan valami elromlik rajta :D
2022. dec. 23. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem az udvarlás részt szerettem. Az a szükséges rossz. De vhogy csak ágyba kellett csalni őket. :D
2023. jan. 7. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!