Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért olyan nehéz a férfiaknak...

Miért olyan nehéz a férfiaknak megérteni a magányuk valós okát? (gazdagság, önálló jólét hiánya)

Figyelt kérdés

Olyan sok hülye elméletet olvasni, pedig a képlet nagyon egyszerű, gazdagság = rendkívül vonzó lányok, nők számára.

Bármely ismerösöm aki felsővezetői pozicioba került vagy vállalkozást sikerre vitte, nagyon sikeresekké váltak lányok körében.

A probléma mindig az hogy egy férfianak ha nincs önbizalma akkor nem vonzó, és leginkább önbizalom teljes anyagi siker mellett alakul ki. Pedig annyira logikus burkoltan a lányok is céloznak rá, hogy legyenek hobbijai járjon el ide,ne lakjon szülökkel, és mégis mire van szükség? Pénzre jó sok pénzre.

Miért olyan nehéz ezt egy átlag férfinak felfogni?

2022. dec. 14. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... Én havi nettó másfél milliót keresek de emberszámba sem vesznek a nők.
2022. dec. 14. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Csorodiák pultos koromban voltam a legnépszerűbb a csajok között..
2022. dec. 14. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
60 éven túl vagyok!Nekem miért nem sikerült még párt találnom?Anyagiak nem érdekelnek!18 centis, vastag peniszem van!Nem értem,miért büntet engem az Isten!Még is csak szüzen kell megpusztulnom!?
2022. dec. 15. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
13, ha a szüzességed a bajod, miért nem hívsz eg yprostit?
2022. dec. 16. 09:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Pontosan azért nehéz megérteniük, amiért neked sem megy. Mert az incelek másra hárítják a sikertelenségük felelősségét, mindenféle külső okokban keresik a magyarázatot, így pedig nem lehet fejlődni. Ha mindig más, kívülálló tényezőt hibáztatsz, akkor sosem tudsz eljutni odáig, hogy a saját hibáidat javítsd. Így csak az önámító, önnyugtató önfelmentés marad: nem az én hibám, nem tehetek róla. Már az incel név is erről a téveszméről árulkodik. Vajon miért az incelek az egyetlen csoport, aminek a nevében az i betű azt jelzi, hogy nem önként él cölobátusban? Szerinted mozgássérült, vak, vagy bármilyen más hátránnyal élők önként lettek azzá? Nyilván senki sem. De a vakok, mozgássérültek és mások nem mentegetik magukat, hogy nem én akartam, tehát tenni sem tudok semmit. Kénytelenek együtt élni az állapotukkal, ezért megkeresik a megoldást - és akar vakon, mozgássérülten is csajoknak sokan. Egyedül az incelek nem csajoznak, mert ők felmentik magukat és másokra tolják a saját felelősségüket.

A valódi fejlődéshez és a problémák megoldásához felelősséget kell vállalni a döntéseinkért és azt kell keresni, mi az, amin tudunk változtatni.

Jól írod a kérdés kifejtésében, hogy önbizalom, tartás, kiállás, kell hozzá, hogy legyen csajod. Csak azt látod rosszul, hogy ezt egyedül a pénz képes megadni. Ezt pedig ezer számra cáfolják a válaszolok on kívül a csórók is.

Igen, a pénz sokat tud lendíteni sok mindenen. De nem oldja meg az önbizalomhiányt. Sőt, nagyon sok személyiség hibát képes még jobban eltorzítani, ha minden problémádat pénzzel akarod megoldani, emberi értékek helyett. Ezt persze csak az tudja megtapasztalni, akinek van pénze (vagy inkább azon látja a környezete).

Az incelek azért nem tudnak csajozni, mert nincs önbizalmuk, önértékelésük, önbecsülésük (sőt talán nem is tudják mi a különbség a három között), ezek miatt nem jó a kiállásuk és ha mernek próbálkozni, akkor is rosszul csinálják és ami a legnagyobb probléma, a kudarcokból téves következtetéseket vonnak le, ami gátolja, eltorzítja a fejlődésüket, így ahelyett, hogy egyre jobban csinálnák, egyre rosszabbul csinálják és egyre jobban bele keverednek az incel gondolkodásmódba.

Nem a pénz hiánya, hanem a hibás, kóros gondolkodásmód az incelek problémája.

Nagyon jól írta #7-es, fordulj pszichológushoz! Egy jó szakember nagyon sokat tud segíteni az önbizalom, önértékelés, önbecsülés és világkép helyre tételében. Ez pedig nélkülözhetetlenek hozzá, hogy a kudarcaidból a helyes következtetéseket tudd levonni és a megfelelő irányba tudj fejlődni ahhoz, hogy képes legyél megküzdeni a problémáiddal.

Az első lépés mindenképp az, hogy feladod azt az önfelmentő világképet, hogy nem tehetsz a helyzetedről és a megoldást kezded el keresni.

Ajánlom figyelmedbe az anonim alkoholisták által is mantrázott Assisi szent Ferenc derű ináját, az inceleknek is sokat segíthet - a kulcs az utolsó mondat! Az első már így is túl jól megy az inceleknek, valahogy a többit kéne behozniuk az életükbe:

“Uram, adj türelmet,

Hogy elfogadjam amin nem tudok változtatni,

Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,

Amit lehet, és adj bölcsességet,

Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.”

2022. dec. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!