Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet azért valami ha biztonsá...

Lehet azért valami ha biztonsági őrként megyek nyugdíjba?

Figyelt kérdés
15 éve biztonsági őrként dolgozom,2007-ben 400 forintos óraberrel kezdtem most 1000 forintos órabért kapok.Lehet azért majd egyszer feleségem,családom,lakásom ha nem változtatok szakmát és biztonsági őr leszek míg élek?35/F

2022. nov. 21. 16:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező, lehet, hogy gonosz leszek, de próbálj meg egy nő fejével gondolkodni. Mi vonzó benned, mit tudsz nyújtani? Nem vagy sem jóképű, se kigyúrt - miért nem sportolsz legalább? Egy nagyon magának való, csendes, kevés keresettel rendelkező férfi nem a legjobb kiindulópont egy párkapcsolathoz, családhoz. Nem a nőnek kell a sok pénz, de a gyereknek már igen, elég költséges manapság gyereket vállalni. Mit tudsz tenni, hogy javíts a helyzeteden?
2022. nov. 24. 09:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én arra is kíváncsi lennék, hogy a nő mit tud tenni.
2022. nov. 24. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

#12-es - ha elégedetlen a külsejével- sport, kozmetika, fodrász - egy nő tkp elég sokat tud tenni :)

Ha a szociális életével elégedetlen - új barátok keresése, társaság, hobbik.

Ha az anyagi helyzetével elégedetlen - továbbképzés, másik munkakör, ahol többet lehet keresni.

Elég sokat tud tenni mindenki, hogy az élete jobbá váljon. Nem minden kerül pénzbe.

2022. nov. 24. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezeket én mind megtettem már, és mégsem kellek egyetlenegy nőnek sem

2022. nov. 26. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
#14-es valamilyen visszajelzést csak kaptál már, hogy miért nem?
2022. nov. 28. 09:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Ritkán. Általában csak ignorálnak vagy eltűnnek, legtöbbször nem indokolják meg.

De amikor igen, akkor olyan dolgokra szoktak hivatkozni amiket nem tudok megváltoztatni még ha akarnék sem (pl "túl fiatal vagy")

2022. nov. 28. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
#15-ös - az, hogy túl fiatal vagy igen gyorsan változni fog :D De amúgy akkr miért nem a saját korosztályoddal ismerkedsz? Nyilván van, akinek fiatal vagy, valakinek meg nem. Hány éves vagy amúgy?
2022. nov. 28. 10:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert a saját korosztályom szokott lenni az, amelyik a legjobban ignorál, ők még okokat sem mondanak, egyszerűen láthatatlan vagyok számukra. Meg alapból nagyon-nagyon ritka az egyedülálló nő is, ha akad csak ideig-óráig az (akik meg tudatosan egyedülállóak azokkal meg nyilván nincs is értelme komolyat tervezni).

25 vagyok

2022. nov. 28. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!