Lehet azért valami ha biztonsági őrként megyek nyugdíjba?
#12-es - ha elégedetlen a külsejével- sport, kozmetika, fodrász - egy nő tkp elég sokat tud tenni :)
Ha a szociális életével elégedetlen - új barátok keresése, társaság, hobbik.
Ha az anyagi helyzetével elégedetlen - továbbképzés, másik munkakör, ahol többet lehet keresni.
Elég sokat tud tenni mindenki, hogy az élete jobbá váljon. Nem minden kerül pénzbe.
Ezeket én mind megtettem már, és mégsem kellek egyetlenegy nőnek sem
Ritkán. Általában csak ignorálnak vagy eltűnnek, legtöbbször nem indokolják meg.
De amikor igen, akkor olyan dolgokra szoktak hivatkozni amiket nem tudok megváltoztatni még ha akarnék sem (pl "túl fiatal vagy")
Mert a saját korosztályom szokott lenni az, amelyik a legjobban ignorál, ők még okokat sem mondanak, egyszerűen láthatatlan vagyok számukra. Meg alapból nagyon-nagyon ritka az egyedülálló nő is, ha akad csak ideig-óráig az (akik meg tudatosan egyedülállóak azokkal meg nyilván nincs is értelme komolyat tervezni).
25 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!