Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem figyelnek fel rám...

Miért nem figyelnek fel rám az emberek? Nem fogok tudni így párt találni soha?

Figyelt kérdés

Majdnem 20 éves vagyok és még soha nem volt barátom. De úgy kell elképzelni, hogy nem is tetszettem még soha egy fiúnak sem. Nem mondanám szépnek magam, ez nagyban nehezíti a dolgot. Mindenki a szép lányokra hajt. Nagyon igazságtalan ez az egész. A külsőmből szerintem kihozom a maximumot, szóval nem az a baj hogy igénytelen vagyok. Az adottságaimon nem tudok változtatni.

Van valaki hasonló cipőben?

2022. nov. 19. 22:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak bátortalanok voltak a fiúk, akiknek tetszettél és nem merték kimutatni. Én pl. soha életemben nem udvaroltam. 😅 A kommunikációs repertoárom nem tartalmazza, hogy miket kell mondani, meg az ilyesmit.
2022. nov. 19. 23:09
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
És te miért nem kezdeményezel soha? Lehet hülyén hangzik, de engem inkább a nők szoktak “felszedni”. 😅
2022. nov. 19. 23:10
 13/18 Darius- ***** válasza:
100%

Tégy olyat amire felfigyelnek, legyél kulonleges, de ne Piercing-el.

Viselkedésben értem, oltozkodésben. Nekem példaul nagyon bejon amkor piros ruha van egy non, nem tudom miért és lehet ez csak nalam vonzo. Hajra.

2022. nov. 19. 23:12
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon jó volna ha küldenél magadról egy képet, ami alapján biztosan meg lehetne válaszolni a kérdésedet, mit mondasz?
2022. nov. 20. 01:45
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
Jogos, hogy aggódsz.
2022. nov. 20. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Fiúként ugyanez.

Nem tudom felkelteni a másik nem érdeklődését.

Nyilván nem tudhatom, hogy pontosan hol és hogyan szoktál ismerkedéssel próbálkozni, de egy biztos: akármilyen programon voltam, mindenhol ritka volt a huszonéves lány, mint a fehér holló. Egyszerűen a lányok nem járnak közösségi programokra, vagy ha igen, akkor sem ismerkedni.

Éppen ezért, szerintem már akkor nagy sikered lehet, ha csak elmész egy társasjáték klubba pl.

Városban laksz, vagy falun? Azért ez nem mindegy.

22F

2022. nov. 24. 14:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy te is ilyen helyzetben vagy, ha gondolod beszélgethetünk. Igen városban lakom, szóval minden lehetőség adott lenne. Próbálkoztam már ilyen olyan közösségekkel de nem vezettek erdeményre.
2022. nov. 24. 15:06
 18/18 anonim ***** válasza:
16-17# Sok fiatal kint van külföldön,ott több esélyed lenne mint itthon.
2022. dec. 6. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!