Miért nem figyelnek fel rám az emberek? Nem fogok tudni így párt találni soha?
Majdnem 20 éves vagyok és még soha nem volt barátom. De úgy kell elképzelni, hogy nem is tetszettem még soha egy fiúnak sem. Nem mondanám szépnek magam, ez nagyban nehezíti a dolgot. Mindenki a szép lányokra hajt. Nagyon igazságtalan ez az egész. A külsőmből szerintem kihozom a maximumot, szóval nem az a baj hogy igénytelen vagyok. Az adottságaimon nem tudok változtatni.
Van valaki hasonló cipőben?
Tégy olyat amire felfigyelnek, legyél kulonleges, de ne Piercing-el.
Viselkedésben értem, oltozkodésben. Nekem példaul nagyon bejon amkor piros ruha van egy non, nem tudom miért és lehet ez csak nalam vonzo. Hajra.
Fiúként ugyanez.
Nem tudom felkelteni a másik nem érdeklődését.
Nyilván nem tudhatom, hogy pontosan hol és hogyan szoktál ismerkedéssel próbálkozni, de egy biztos: akármilyen programon voltam, mindenhol ritka volt a huszonéves lány, mint a fehér holló. Egyszerűen a lányok nem járnak közösségi programokra, vagy ha igen, akkor sem ismerkedni.
Éppen ezért, szerintem már akkor nagy sikered lehet, ha csak elmész egy társasjáték klubba pl.
Városban laksz, vagy falun? Azért ez nem mindegy.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!