Mit tehetek ilyen helyzetben?
Már nem tudok haladni a szakdolgozatommal...
Sajnos gyakran fáj a fejem és nyakam (fájdalomcsillapító nem hat), és lelkileg továbbra sem tudok helyre jönni (5 éve küzdök ezzel a problémával, gyógyszert nem vagyok hajlandó szedni, mert nem akarom tönkretenni vele a szervezetemet). Végtelenül ostobának érzem magam... Anyámmal nem tudok beszélni (mert nem vagyunk olyan kapcsolatban), testvéreimmel szintén nem, barátaim nincsenek, és nem találtam olyan pszichológust, aki elvállalt volna (mind kapacitáshiányra vagy személyes okokra hivatkozott).
Egy ember van, a volt párom, akivel jobb híján szoktam ventillálni, de ő is rendszeresen és szándékosan megbánt, és ezt élvezi.
Nem tudom, hogy tehetek-e bármit is a gyógyszer szedésén kívül.
Fel a fejjel! Nálam nincsen rosszabb szakdolgozó hallgató. Most fog letelni az abszolutórium utáni 2 év, aztán jön a fekete leves. Vajon milyen feltételhez köti az államvizsgát a szakfelelős? A TVSZ-ben semmi konkrétum.
Ugyanúgy hatalmas gödörben vagyok, mint te. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!