Szerencsétlennek számítok ha nem volt még barátnőm pedig már 24 vagyok?
9
Van, aki inkább téged gondol szerencsétlennek.
Én is ittvagyok 23 évesen.Senkim nem volt még.Én pl már azon gondolkozom,hogy béranyát fogok majd fizetni külföldön,hogy legyen saját gyerekem.
Utolsó:Ezt megcáfolnám,mert keresztanyám 50 éves és még senkivel nem volt együtt,pedig próbálkozott fiatalként,aztán elfogadta,hogy egyedül marad.Nem mindenkinek lesz happy ending a dolog sajnos...
23/F
Én együttérzek veled kérdező, ugyanezt tapasztalom. Nem tudom mennyire számítasz szerencsétlennek. Azért még fiatal vagy, adódhatnak lehetőségeid.
19/L
Én 22 évesen érzem magam így. Sokat ismerkedtem az utóbbi években, de egyszerűen nem kellek a lányoknak. Ez van.
22F
Én 24 évesen beregisztráltam egy ócska szexpartnerkeresőbe, aztán feleségűl vettem az első qrvát, amelyik rám írt. Jó, azóta elváltunk már, az is igaz, de pár év alatt össze hoztuk a magyar álmot, amit el érhet bárki az Orbán rezsim uralma alatt.
Talán csak rossz helyen keresgélsz cowboy! 2020 van, az okostelefonos ember kora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!