Szerencsétlennek számítok ha nem volt még barátnőm pedig már 24 vagyok?
Figyelt kérdés
Mások már együtt laknak akár gyerekük is van, én belém meg még szerelmes sem volt csaj:(2022. nov. 16. 20:40
1/19 anonim válasza:
Szerintem még egyáltalán nem, de azért ismerkedj, mert különben semmi se fog történni.
2/19 anonim válasza:
Miért lennél szerencsétlen? Próbálj ismerkedni.Ha nem mersz akkor valószínűleg kevés önbizalommal rendelkezel.Ezt a sportolás tudja korigálni.De most gondolj arra,hogy 8 milliárdan élnek.Egy ember biztos szeretni fog.Minden esetre bízok benned:).Ha kellenek ismerkedéssel kapcsolatos tippek írj instagrammon.A nevem brotyx.uhc
3/19 anonim válasza:
Ha úgy érzed akkor itt az ideje ezen változtatni.
Gyere haver menjünk együtt.
24F
4/19 anonim válasza:
Valaki rád is vár, de nem fogja megkérni a kezed.Indíts ismerkedni, ne itt irogass:))
5/19 anonim válasza:
Haver, hol vagy te még a nagyokhoz képest. Én már 26 vagyok, de még így se rekorder.
6/19 anonim válasza:
Belem ugyanez a helyzet, csak én néhány évvel fiatalabb vagyok és nő.
7/19 anonim válasza:
Én 23 évesen szerencsétlennek éreztem magam, mert nem volt még barátnőm. Aztán lett.
8/19 anonim válasza:
#7 Csalódást okoztál a klánnak, áruló!
9/19 anonim válasza:
Hat szerencsesnek biztos nem 😀 nekem 16 evesen volt az elso. 2evig megvolt. Aztan egybol lett masik aki 3 evig. Utanna volt egy fel ev szunet addig csak 2 kavaras volt. A 3.al mar ossze is koltoztunk azis majdnem 3 ev volt. Most megint nezelodok, de egy darabig eleg a kavargatas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!