Mièrt is nem tudnak a szép nők alkalmazkodni a férfiakhoz, avagy nem lehet velük kapcsolatot kialakítani az átlag színvonalon èlőknek?
Tudod kérdező én egy kis műanyag üzemben dolgozom,ahol a fizetésünk pocsék,a férfiak/nők szépsége pedig vegyes. A te gondolatmeneted alapján cölibátus kene legyen itt és lám,mégis a legtobbnek felesége van,akinek meg nincs azok is gyakran összeszűrik valakivel a levet pedig csórók xd
Nem tudom honnan veszed a példáidat,sztem insta meg celebek mert ott divat az aranyásás. A valóságban meg aki tud az tud,aki nem az nem
Mindenkinek nyújtania kell valamit ha párt akar. A nő is kitesz magáért,hogy vonzó legyen másoknak. Te semmit se tudsz nyújtani az a bajod. Minden más csak mellébeszélés
Feltétel nélkül max anyukák szeret,ezt jo lenne felfogni. Mindenki másnak meg vannak legalább minimum elvárásai a partnere iránt
Megkérdezem harmadszor is:
Te miért vagy érdekember?
Miért érdeked csak szép nőbe dugni a farkad?
hát de... gondolj bele abba, hogy tegyük fel átlagosan nézel ki. És rádmozdulna egy ilyen 120 kilós zsíros-bajszú ápolatlan 2 fogú nő. Csak nem elvinnéd randira? Elhajtanád a francba... pedig hidd el, annak a nőnek is van férfi megfelelője... De akkor legyen csak simán 120 kilós de "szép" arcú. Hát kösz nem :D Az én péniszem túl kicsi ahhoz hogy ekkora zsírrétegen átverekedve magam még legyen olyan hosszú hogy élvezetet is nyújtson... Nem beszélve arról hogy vszleg sose állna fel rendesen a csaj látványától :DDD
Ronda férfi párja: ronda nő. Átlagos férfi párja: átlagos nő. Szép nő párja: szép férfi.
Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy a nők 90%-a sokkal rondább a való életben (úgy értem smink nélkül), de a képeket is az összes nő manipulálja. Csinál 100 képet, abból csak az 1 legjobbat választja ki, ahol a legjobb a megvilágítás, egy kis retusálás hogy sima legyen a bőr, filterek, kitömött melltartó stb... Szóval én nem aggódnék a helyedben, akiket te szép nőnek látsz azok általában átlagosak, de leginkább rondák is.
Őszintén, láttál te már nőt smink nélkül? Szerintem az utcán 1-et se fogsz látni, lehet soha nem is láttál, de a neten se nagyon...
#27 pfff :D Nézd öreg, én megértelek, 29 vagyok szóval én se vagyok már "suhanc", de azért ne legyünk már ennyire idióták plz... amióta világ a világ ez megy, sőt, régen 1000x rosszabb volt, amikor azért amiért nem abban hittél amiben mi felgyújtottunk máglyán mint 1 rohadt gyertyát, meg amikor a feketéket meg a jobbágyokat úgy adogatták mint a krumplit a piacon, amikor olyan büntetéseket szabtak ki emberekre hogy bement alul és kijött felül (karóba húzás),alig 80 éve a világ harcban állt és hullottak az emberek mint a legyek a kemotoxtól, és még sorolhatnám... hát ahhoz képest a 21. század maga az utópia. Szedd már össze magad, esküszöm valaki kellene aki odamegy és lebax neked 2 pofont.
Asszed nekünk full happy az élet? Nekünk is megvannak a magunk bajai, de nem állunk le nyafogni hanem megrázzuk magunkat és folytatjuk az életünket. Én pár hónapja még azt kívántam bárcsak meghalnék hogy végre véget érjen a fájdalom amit egy csaj okozott, de azt mondtam a picsába az egésszel, nem mehet ez így tovább. Elfogadtam hogy vége, az emléke a mai napig velem él, és valószínűleg még jó sokáig, ha nem örökké velem fog maradni, de ez van, az élet megy tovább.
#29 jajajajajajj.... haggyuk' má hugi :D Ha olyan nagyon szépek lennének akkor vállalják fel az igazi külsejüket. Amikor kint éltem norvégiában nem hittem a szememnek, a nők ott nem sminkelik magukat, fel merik vállalni az igazi arcukat. És igen, voltak kevésbé szebbek is, de voltak szépek is, smink nélkül. A tizenéves csajok mondjuk úgy néztek ki mint a lejárt narancs, olyan fake-tan volt rajtuk hogy jézusom, de gyorsan kinövik :D De itt a balkánon ami megy... a negyvenes-ötvenesek legalább olyan szajhásak mint a tizenévesek, nincs az a korosztály hogy "oké, most már nem csapom be se magam se a többieket".
A másodikkal nem tudok vitatkozni, 29 vagyok de csak rendes kapcsolataim voltak, sose volt futó kalandom, ahhoz túl törékeny a lelkem, annak ellenére hogy egy tahó parasztnak látszok most, meg valószínűleg az is vagyok... De ha te ezt állítod biztos így van, de azért a dezodor még mindig jobb szerintem mint a smink, mert ezzel nem árulnak zsákbamacskát, pusztán csak figyelmesek. A szagról meg... hát ez valóban kellemetlen dolog ha így van, de tényleg olyan undi ez? Tudván mit műveltetek az éjjel... tudván neki mi jön ki onnan neked meg mi volt a szádban, vagy fordítva... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!