Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mièrt is nem tudnak a szép...

Mièrt is nem tudnak a szép nők alkalmazkodni a férfiakhoz, avagy nem lehet velük kapcsolatot kialakítani az átlag színvonalon èlőknek?

Figyelt kérdés
30 életévem alatt iszonyatosan rosszakat tapasztaltam. A haszonelvűségen át az emberi tulajdonságok hiànyáig mindent! Most a legújabb: Felnőtt babaarcúnak magát valló nő szuperhőst akar! Ilyen szavakkal fejti formálisan az igényeit. Ez csak egy részlet a dolgaiból és ha nem is szoros értelemben vehető, az biztos hogy a valóságtól messze áll. Ez ellehetetlenítheti a lehetőséget..Mi lesz a kővetkező? Songokut akarnak a nők a dragonball-ből? Csakmert az tud repülni?:). Az idő meg csak megy, rossz tapasztalatok gyűlnek, se szerelem, se szex.
2022. nov. 10. 16:06
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Én magam sem így nézek ki kategória szintjén. De a velem egy kategória már egy olyan "faj", aki az érdekek meglététől teszi függővé a testi kapcsolatát.
2022. nov. 11. 01:28
 22/41 anonim ***** válasza:
91%

Tudod kérdező én egy kis műanyag üzemben dolgozom,ahol a fizetésünk pocsék,a férfiak/nők szépsége pedig vegyes. A te gondolatmeneted alapján cölibátus kene legyen itt és lám,mégis a legtobbnek felesége van,akinek meg nincs azok is gyakran összeszűrik valakivel a levet pedig csórók xd

Nem tudom honnan veszed a példáidat,sztem insta meg celebek mert ott divat az aranyásás. A valóságban meg aki tud az tud,aki nem az nem

Mindenkinek nyújtania kell valamit ha párt akar. A nő is kitesz magáért,hogy vonzó legyen másoknak. Te semmit se tudsz nyújtani az a bajod. Minden más csak mellébeszélés

Feltétel nélkül max anyukák szeret,ezt jo lenne felfogni. Mindenki másnak meg vannak legalább minimum elvárásai a partnere iránt

2022. nov. 11. 08:53
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezem harmadszor is:

Te miért vagy érdekember?

Miért érdeked csak szép nőbe dugni a farkad?

2022. nov. 11. 15:54
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

hát de... gondolj bele abba, hogy tegyük fel átlagosan nézel ki. És rádmozdulna egy ilyen 120 kilós zsíros-bajszú ápolatlan 2 fogú nő. Csak nem elvinnéd randira? Elhajtanád a francba... pedig hidd el, annak a nőnek is van férfi megfelelője... De akkor legyen csak simán 120 kilós de "szép" arcú. Hát kösz nem :D Az én péniszem túl kicsi ahhoz hogy ekkora zsírrétegen átverekedve magam még legyen olyan hosszú hogy élvezetet is nyújtson... Nem beszélve arról hogy vszleg sose állna fel rendesen a csaj látványától :DDD

Ronda férfi párja: ronda nő. Átlagos férfi párja: átlagos nő. Szép nő párja: szép férfi.

Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy a nők 90%-a sokkal rondább a való életben (úgy értem smink nélkül), de a képeket is az összes nő manipulálja. Csinál 100 képet, abból csak az 1 legjobbat választja ki, ahol a legjobb a megvilágítás, egy kis retusálás hogy sima legyen a bőr, filterek, kitömött melltartó stb... Szóval én nem aggódnék a helyedben, akiket te szép nőnek látsz azok általában átlagosak, de leginkább rondák is.

Őszintén, láttál te már nőt smink nélkül? Szerintem az utcán 1-et se fogsz látni, lehet soha nem is láttál, de a neten se nagyon...

2022. nov. 11. 20:02
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Jo azért a vége erős túlzás utolsó😄
2022. nov. 11. 20:40
 26/41 anonim ***** válasza:
24%
#25 há' nemtom... estem már bele abba a hibába hogy egy szépre sminkelt nőnek udvaroltam, de vagy fél évig... összejöttünk, és az első alkalomkor hogy együtt aludtunk reggel egy másik nő ébredt mellettem, én meg ewwwww... na mind1, ha már ennyi időt elpazaroltam rá akkor már nem variálok... azóta direkt figyelek erre, és pont ezért mondom azt, hogy a nők 90%-a (minimum!) ezt csinálja, szegény férfiak meg bekapják a horgot... cegények :<
2022. nov. 11. 21:40
 27/41 A kérdező kommentje:
Sok gonosz ember mindenhol. A mai rendszer megváltoztatott mindent. Csak az a baj, amikor a hús vér ember tárggyá változik és ott nyújtja az élvezeteket, ahol az érdekek fennállnak...Ott a baj. Mert ez magával hozza a többi ember megkülönböztetését, kirekesztését. Ez társadalmi jelentőségű. Csak fogjátok fel...Remélem megszemélyesítés nélkül értitek a célzást...
2022. nov. 11. 22:00
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

#27 pfff :D Nézd öreg, én megértelek, 29 vagyok szóval én se vagyok már "suhanc", de azért ne legyünk már ennyire idióták plz... amióta világ a világ ez megy, sőt, régen 1000x rosszabb volt, amikor azért amiért nem abban hittél amiben mi felgyújtottunk máglyán mint 1 rohadt gyertyát, meg amikor a feketéket meg a jobbágyokat úgy adogatták mint a krumplit a piacon, amikor olyan büntetéseket szabtak ki emberekre hogy bement alul és kijött felül (karóba húzás),alig 80 éve a világ harcban állt és hullottak az emberek mint a legyek a kemotoxtól, és még sorolhatnám... hát ahhoz képest a 21. század maga az utópia. Szedd már össze magad, esküszöm valaki kellene aki odamegy és lebax neked 2 pofont.

Asszed nekünk full happy az élet? Nekünk is megvannak a magunk bajai, de nem állunk le nyafogni hanem megrázzuk magunkat és folytatjuk az életünket. Én pár hónapja még azt kívántam bárcsak meghalnék hogy végre véget érjen a fájdalom amit egy csaj okozott, de azt mondtam a picsába az egésszel, nem mehet ez így tovább. Elfogadtam hogy vége, az emléke a mai napig velem él, és valószínűleg még jó sokáig, ha nem örökké velem fog maradni, de ez van, az élet megy tovább.

2022. nov. 11. 23:44
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
#26 Akkor neked nagyon el lehet torzulva a szépségideálod, és csak a fullra sminkelt nőket tarthatod szépnek. Ugyanis varázsolni egyikőnk sem tud, aki csúnyább, az sminkkel is az, max simább a bőre és van rajta szemhéjfesték. De tudom hogy ezt a férfiaknak iszonyatosan nehéz lenyelni, mert állandóan azzal jönnek, hogy mi csúnya gonosz nők átverjük őket. Most panaszkodjunk mi is, hogy minden randira fél üvegnyi dezodort toltok magatokra, aztán miután megtörténik az akció és másnap felébredünk, olyan a szagotok, hogy nemhogy a reggelitől, még az ebédtől is elmegy az étvágyunk? :D
2022. nov. 11. 23:45
 30/41 anonim ***** válasza:
68%

#29 jajajajajajj.... haggyuk' má hugi :D Ha olyan nagyon szépek lennének akkor vállalják fel az igazi külsejüket. Amikor kint éltem norvégiában nem hittem a szememnek, a nők ott nem sminkelik magukat, fel merik vállalni az igazi arcukat. És igen, voltak kevésbé szebbek is, de voltak szépek is, smink nélkül. A tizenéves csajok mondjuk úgy néztek ki mint a lejárt narancs, olyan fake-tan volt rajtuk hogy jézusom, de gyorsan kinövik :D De itt a balkánon ami megy... a negyvenes-ötvenesek legalább olyan szajhásak mint a tizenévesek, nincs az a korosztály hogy "oké, most már nem csapom be se magam se a többieket".

A másodikkal nem tudok vitatkozni, 29 vagyok de csak rendes kapcsolataim voltak, sose volt futó kalandom, ahhoz túl törékeny a lelkem, annak ellenére hogy egy tahó parasztnak látszok most, meg valószínűleg az is vagyok... De ha te ezt állítod biztos így van, de azért a dezodor még mindig jobb szerintem mint a smink, mert ezzel nem árulnak zsákbamacskát, pusztán csak figyelmesek. A szagról meg... hát ez valóban kellemetlen dolog ha így van, de tényleg olyan undi ez? Tudván mit műveltetek az éjjel... tudván neki mi jön ki onnan neked meg mi volt a szádban, vagy fordítva... :D

2022. nov. 11. 23:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!