A bölcs férfiak milyen társat tartanak ideálisnak maguk mellé?
Mit értesz az alatt, hogy bölcs?
Ismertem nagyon okos férfiakat, mindegyik szexmániás volt. Az egyik pont leszarta, csak legyen kibe üríteni, a másik kimondottan érzelmes volt, szerelmes volt belém és áradozott arról, hogy milyen okos vagyok, pedig ő okosabb volt nálam. (Ritkán ismerek el ilyesmit, a kevés kivételek egyike volt.)
Az igazán okos, bölcs, zseni férfiaknak szerintem nincs szükségük nőre, ők olyan szellemi magasságokban vannak, ahol az ilyen állatias ösztönök már teljesen a háttérbe szorulnak, sokkal fontosabb és lényegesebb dolgokkal töltik el az idejüket. Pl. Tesla.
5
Ezt kifejtenéd bővebben. Nem értem sajnos, cölibátusban élnek?
Igen, arra gondoltam.
Nem unalmas úgy?
Kicsit hosszú lenne egy hozzászólásban kifejteni, ezt mert amiről szó van az meghaladja a gondolatokat és a belőlük származó szavakat, valamint a tudás és nem tudás határát. Legfeljebb körbeírni lehet ezt, de a korlátozott elmével még így sem lehet igazán megérteni és felfogni, mint ahogy a számokkal sem lehet kifejezni a végtelent.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!