Faladnátok ha 26 éves lennél és még egyetlen párkapcsolatod sem lett volna?
Figyelt kérdés
Én kezdem feladni ha eddig nem kellettem egy lánynak sem akkor nem is fogok már. Egy normális fiú már tízen évesként is talál barátnőt én meg még ennyi idősen sem tudtam. Nem vagyok elég jó, ez van.
Már úgy is kimaradtam, lemaradtam mindenről, mindenből.
2022. nov. 6. 17:25
11/14 anonim válasza:
2 naponta kiírod ezt a kérdést, változtattál valamit azóta, vagy ugyanúgy csak otthon ülsz és sírsz, hogy nincs csajod? Hogyan gondolod, hogy ez majd megoldás lesz a problémádra? Menj el kondizni, barátokkal valahova, legyen munkahelyed, mellette meg neten is lehet próbálkozni. Nyílván nem kell ezt egyből egy csaj tudtára adni, hogy még nem volt, de most ha ezen rugózól akkor jobb lesz? Ezzel csak a saját esélyeidet döntöd rommá.
12/14 anonim válasza:
Volt olyan férfi, akinek szó szerint disznóól volt a lakása, mikor elhívott magához, nem volt több randi. A legtaszítóbb a testi elhanyagoltság és a lakáskörülmények elhanyagoltsága: vágatlan köröm, fekete fogak, ápolatlan haj, mocsok a lakásban.
13/14 anonim válasza:
A másik taszító tulajdonság, ha az illető mindenkit szid, mindenki hülye, senki sem érdemli meg az elismerést, szóval az erős negativitás.
14/14 anonim válasza:
"Nem vagyok elég jó" = Hát TEDD magad elég jóvá. Tarts rendet magad körül, testileg hozd rendbe magad, ne csak mások szidása legyen a beszédtémád, ne vágj pofákat, ha beszélsz valakivel, és ne a bombanőket célozd meg, mert ismerek vkit, aki csak 10-es kategóriát fogadott volna el, most 60-hoz közeledik, és máig szűz, mert ő viszont úgy 2-es kategóriájú a külsejét és a gúnyolódó viselkedését illetően is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!