Miért vagyok kapcsolat nélkül tiszta deipressziós?
Először is fontos, hogy az ember bár társas lény, de önmagával is jól kell tudnia magát érezni. Próbáld meg tevékenységekkel telerakni a napodat (sport, olvasás, munka, főzés...). Tervezd meg előre, hogy következő nap melyik órában mit fogsz csinálni.
A cél, hogy elérd azt az állapotot, amikor feltétel nélkül vagy boldog és érzed jól magad. Amikor a boldogságodat nem kötöd valamihez, hogy pl.:"akkor vagyok boldog ha..."
Boldog Napokat!
Chris
Akik privát üzenetben írnak. Meglepő tudom, de fiú vagyok. Nem lány.
És igen pont ezért gáz számomra, hogy fiúként kb ilyen szeretethiányos vagyok. Hiányzik az, hogy valakivel ölelkezzek, hozzá bújjak, vele aludjak, közös programok stb. És persze haverokkal is el lehet lenni, de azért egy barátnő teljesen más.
A legfontosabb dolog, amit mindenkinek meg kellene tanulnia:
Ha egyedül nem vagy boldog, akkor mással sem leszel az.
Kereshetsz bárkit magad mellé, de amint vége lesz, ismét boldogtalan leszel. Épp ezért kell megtanulni együtt élni saját magaddal és egyedül is boldogulni.
+1 arra, hogy egyedül is meg kell találni a boldogságot.
Alapból ha egyedül is kiegyensúlyozott és boldog ember vagy, az vonzóbb lesz a másik fél számára is. Legalábbis mindenképp vonzóbb mint az, hogy rád néz és azt látja, hogy elkeseredett csődtömeg vagy akit neki kell kirángatnia a szarból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!