Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha eddig nem tudott megszeretn...

Ha eddig nem tudott megszeretni egy lány sem akkor már nem is lesz senkim?

Figyelt kérdés
Valamiért én nem vagyok szerethető, vagy vonzó a lányoknak. 26 vagyok és még senkim nem volt.
2022. nov. 1. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Ez van. Több fiatal férfi van mint nő, sokan egyedül maradnak.
2022. nov. 1. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen ilyet kijelenteni jó nagy hülyeség.
2022. nov. 1. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Hat igen lehetseges
2022. nov. 1. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is pont 26 vagyok. Valamiért én is úgy érzem hogy a lottóötöst hamarabb nyerem meg (szelvény nélkül) mint hogy legyen valakim. Sajnos ilyen a 21. század, ha nem vagy se gazdag se jóképű.
2022. nov. 1. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
A nők a domináns, lehetőleg sikeres, nem árt ha gazdag férfiakat keresik. Persze mást mondanak, aztán mégis ilyet keresnek. Kezdj el gyúrni a külső is lényeges. Ne érződjön rajtad, hogy félembernek érzed magad nő nélkül, legyél magabiztos , mosolyogj, ne görcsölj rá semmire. Legyél laza, ha beszélsz velük, mintha nem is lenne fontos neked, hogy megismerd. Minnél jobban mutatod, hogy nem lényeges számodra annál jobban rádtapadnak, aztán le se tudod vakarni őket.
2022. nov. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!