Mit tegyek ha eldobtak a barátaim?
Az egyetlen baráti társaságom akiket nagyon szeretek és erőt adtak nekem a mindennapokhoz, kidobtak és azt mondták csak akkor fognak velem szóba állni, ha elmentem pszichiáterhez. Elég komoly szociális fóbiával küzdök, ami hatással volt az eddigi programokra és találkozásokra is, amit megelégeltek.
De nekem egyszerűen nincs időm pszichiáterhez járni mert hétköznapokon reggel 6-tól 18-ig dolgozok, mire hazaérek van kb. egy óra szabadidőm, aztán aludhatok is hogy másnap ne legyek álmos.
Mit tegyek? Én nagyon szeretem őket és szeretném visszakapni őket, de nem is reagálnak arra amiket írok nekik :((
19F
Nem eldobtak hanem ultimatumot adtak. Szerintem te is érted hogy miért. Ne kifogasokat keress hanem menj orvoshoz.
Jót akarnak neked.
Vegyél ki szabadságot arra a napra, amikor elmész az orvoshoz.
A háziorvoshoz menj először, ő ad beutalót.
A barátaid szeretnek és azt akarják, hogy meggyógyulj.
Legyen ez még a munkánál is fontosabb, mert lehet, hogy ha nem kezelnek, később a munkádat sem fogod tudni elvégezni.
Szóval hajrá! És sok sikert és jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!